De l'alcalde quec a l'alcalde Hereu

per Enric Borràs , 1 de maig de 2007 a les 11:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2007 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Més cap ací en el temps resultà que un altre espanyol, el socialista i presidente González, ens tornà a donar una altra volta el mateix castell.

Els espanyols, cosa sabuda, tenen tendència a la repetició i a magnificar allò que és petit. No debades, d'una cosa petiteta, d'un colló, en diuen «cojón» i, per contra, d'una de gran, per exemple un coixí, en diuen «cojín»; n'hi ha a munts d'exemples d'aquesta estranya forma de ser «tipical spanish»..., no em direu que un «bombón» és més gran que un «bombín», oi? Són com són aquests espanyols, que diria l'Astèrix.

Doncs bé, per tercera —millor dit: em sembla que per quarta— volta ens el tornen a donar el castell. L'espanyol socialista Rodríguez Zapatero [«el Mentider de la Moncloa»] vol ser com Franco i, amb la mateixa magnanimitat que caracteritzà al dictador i a instància i prèvia genuflexió a Madriz de l'hereu de la monarquia «digital» (que ve de 'dit') socialista a l'Ajuntament de Barcelona —i després diuen els materialistes que la història no es repeteix!—, el senyor Hereu, el nou Porc-cioles ressuscitat, anirà a la Villa y Corte a recollir la clau del portal del Castell de Montjuïc.

La putada afegida és que la dita clau va adherida a un clauer que duu l'estanquera estampada...

* És sabut que aleshores a Catalunya hi havia tres menes de porcs el porc blanc, el porc fer i el porc cioles.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Enric Borràs
Editor
Enric Borràs (Gràcia [Barcelona], 1955) és editor, tant en el camp del llibre català com en el de la informació periòdica. Actualment privat d'exercir el seu ofici amb el propi segell editorial (El Llamp), fa d'editor per a tercers i s'esbrava al seu bloc (i també a l'annex auditiu i visual),El podeu trobar a l'origen d'un munt d'organitzacions i d'entitats; pel cap baix fa trenta-cinc anys que batalla per Catalunya Lliure i, segons afirma, ho farà tant de temps com calgui fins a assolir la independència de tota la nació.
23/08/2009

Proclamació unilateral d'independència

19/03/2009

Prou d’impunitat: Saura dimissió!

08/05/2008

Per en Franki, manifestem-nos el dissabte!

30/03/2008

La guerra de l'aigua

30/10/2007

29.0: crònica de la manifestació

08/07/2007

Second Life a la catalana: virtuals i vivint una vida virtual

14/06/2007

Kosovo i Catalunya: estupidesa rima amb Espanya

01/05/2007

De l'alcalde quec a l'alcalde Hereu

04/01/2007

Fer-nos respectar, sí; pidolar, no!

16/06/2006

Votaré amb convicció per la independència de Catalunya

Participació