​Junts

«Junts sempre tindrà les portes obertes a tothom que no vulgui doblegar-se i que vulgui treballar per un país millor»

per Carmela Fortuny , 29 de juliol de 2020 a les 11:40 |
M’agrada encetar llibretes quan s’engeguen nous projectes i quan en aquests projectes alguna cosa hi tinc a veure. I així ha estat aquest mes de juliol. El projecte Junts per Catalunya, en forma de partit polític, neix mirant endavant. 

He omplert la llibreta de frases, de consignes, d’argumentaris, sempre en positiu. Junts per Catalunya parteix del desembre del 2017, un moment d’excepcionalitat que avui dia encara persisteix. Hem fet molta feina en els darrers 2 anys i mig, hem estat presents a les continuades convocatòries electorals d’aquest període, i ara és un moment il·lusionant, ens volem i ens hem d’endreçar, ens hem d’enfortir. 


Aquest cop la llibreta treu fum. Estem impulsant un nou espai polític on hi siguem totes i tots els que hi vulguem ser. Ens cal un partit on tothom que hi sigui pugui participar, pugui ajudar, pugui incidir i decidir. Junts i Juntes, amb el lideratge del President Puigdemont, amb generositat, amb responsabilitat, deixant de banda tensions i sorolls i desorientacions que no ens porten enlloc endreçarem i organitzarem un espai que ja existeix i que la gent  ha votat a les darreres 5 eleccions. 

En les setmanes vinents escollirem els òrgans de direcció paritaris, també les ponències política i organitzativa així com el funcionament del partit. Tindrem, sense cap mena de dubte, les eines i els instruments per ser més forts i ho farem amb una clara mirada i articulació d’una agenda social, econòmica i ambiental, moderna i sostenible, treballant incansablement per la independència de  Catalunya. 


Junts és un partit que neix de la suma de persones i que sempre tindrà les portes obertes a tothom que no vulgui doblegar-se i que vulgui treballar per un país millor. Estic orgullosa de poder formar part de Junts des del primer moment. Tenim feina, la volem la sabrem fer. 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació