reclama
18/10/2019
Oriol March
L'executiu, un cop reunit el gabinet de crisi a Palau, qualifica de "greus" els incidents i anuncia compareixences demà a les deu del matí i a les vuit del vespre per avaluar la situació
26/09/2019
El govern espanyol ja ha anunciat que actuarà "jurídicament" contra les resolucions per l'amnistia i l'autodeterminació
26/09/2019
Sara González / Oriol March
La proposta de resolució conjunta de JxCat i ERC prospera gràcies als vots de la CUP; els comuns, com en el cas de l'amnistia als presos, han optat per l'abstenció
06/08/2019
Xavier Marín demana a PSOE, PP i Ciutadans que reformin la Constitució per complir amb aquest objectiu
02/08/2019
Oriol March
L'expresident, Ortega i Rigau defineixen la Caixa de Solidaritat com un instrument "unitari" i el posen com a exemple de cara als propers mesos
24/07/2019
Joan Serra Carné / Oriol March
El president de la Generalitat, en la sessió de control al Parlament, defensa que la cambra catalana i el Govern "ha fet els deures" i qüestiona l'opacitat de la Moncloa i dels partits espanyols
24/07/2019
Joan Serra Carné / Oriol March
El president de la Generalitat, en la sessió de control al Parlament, assegura que la resposta a la sentència del Suprem serà "democràtica" i basada en l'autodeterminació
10/07/2019
Aida Morales / Oriol March
Santi Rodríguez anuncia que els populars trenquen amb els acords presos amb la resta de portaveus sobre l'ús de determinats termes al ple del Parlament
10/07/2019
Aida Morales / Oriol March
El president de la Generalitat reclama tenir les "mínimes contradiccions possibles" arran del pacte entre JxCat i el PSC per l'ens supramunicipal, que ha obert una crisi al Govern
18/06/2019
Riera defensa exercir l'autodeterminació: "El que és important no és què farem, sinó com hi arribem"
04/06/2019
Joan Serra Carné / Oriol March
El president de la Generalitat demana poder plantejar el referèndum en les negociacions amb l'Estat i li exigeix "valentia" a la Moncloa
27/05/2019
Oriol March
El president de la formació, David Bonvehí, assegura que JxCat és una "bona marca gràcies als candidats" que provenen de les seves sigles
20/05/2019
Oriol March
La número dos de JxCat a Barcelona, malgrat les crítiques a Maragall, assegura que només són "descripcions" i indica que no van "contra ningú"
11/05/2019
Oriol March
L'expresident de la Generalitat assegura que les converses amb l'Estat han de tenir "vigilància europea" per tal que es compleixin els acords que surtin d'una solució "política"
10/05/2019
Oriol March
La número dos de JxCat a Barcelona retreu al cap de cartell d'ERC que no apostés per una llista unitària que hauria "garantit" un alcalde independentista
10/05/2019
Oriol March
El candidat de JxCat a les eleccions del 26-M assegura que les institucions comunitàries "han d'escoltar" la veu de Catalunya i reclama que Comín i Ponsatí tambñe siguin eurodiputats
30/04/2019
Oriol March
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, troba "impensable" que el futur govern del PSOE pugui dur a terme la seva acció "d'esquenes a Catalunya"
29/04/2019
Sara González
El secretari general dels populars, Teodoro García Egea, assegura que l'executiva farà "autocrítica" aquest dimarts però tanca files amb el lideratge de Pablo Casado
14/04/2019
El líder del PSOE veu "absurdes" les acusacions de les dretes sobre Catalunya i manté que Espanya "necessita" un govern que depengui de la seva "força parlamentària"
14/04/2019
El líder del PSOE veu "absurdes" les acusacions de les dretes sobre Catalunya i manté que Espanya "necessita" un govern que depengui de la seva "força parlamentària"
10/04/2019
Joan Serra Carné / Oriol March
El president de la Generalitat carrega contra les "clavegueres putrefactes de l'Estat" i demana al Parlament que no "calli" davant la situació dels trenta nous encausats per l'1-O
03/04/2019
Oriol March / Sara González
Xavier Melero fa notar que el coronel de la Guàrdia Civil va negar conèixer el pla dels Mossos per a l'1-O mentre que el número dos de Trapero ha assegurat haver-hi tingut un contacte "permanent"
26/03/2019
Joan Serra Carné / Oriol March
La portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, demana a l'Ajuntament de Barcelona que les administracions "no es tirin pedres a la teulada" després del posicionament municipal sobre a l'actuació dels Mossos
25/03/2019
Oriol March
El president de la Generalitat, en l'acte que ha convertit oficialment Meritxell Budó i Mariàngela Vilallonga en titulars de Presidència i Cultura, avisa dels "desafiaments constants" als quals s'enfronta el Govern
22/03/2019
Aragonès sosté que ERC "guanyarà a les urnes" el que altres "volen fer perdre als tribunals"
18/02/2019
El partit liderat per Antoni Castellà aposta per una candidatura avalada per entitats i ciutadania i encapçalada per un independent
15/02/2019
Oriol March
ERC assegura que l'independentisme està "obligat" a guanyar els comicis i demana "combatre el feixisme" des del carrer
12/02/2019
Oriol March
Ferran Bel, portaveu econòmic dels nacionalistes, demana al govern espanyol "poder parlar de tot" sense excloure l'autodeterminació
08/02/2019
"Volem recordar el 3 d'octubre del 2017", assegura el portaveu dels anticapitalistes al Parlament, Carles Riera
08/02/2019
El conseller d'Acció Exterior demana "coratge polític" al president del govern espanyol per no ser "ostatge" dels que "només agiten la bandera i parlen de traïció"
Pàgina 1 de 2