MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
XARXES SOCIALS
PAÍS VALENCIÀ
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Butlletí de titulars
Portada
Opinió
Política
Societat
Cultura
Barcelona
Territori
País Valencià
Mitjans
Economia
Tecnologia
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE |
Tota l'actualitat, al minut
|
GRÀFICS i MAPES |
La pandèmia, en dades
pastisser
29/10/2020
Els pastissers encaren amb optimisme la campanya de panellets malgrat la incertesa per la Covid
Els clients opten per safates més petites davant la prohibició de trobades amb més de sis persones
22/06/2020
Tanca la històrica pastisseria Muixí de Balaguer després de 85 anys
Àlvar Llobet
El pastisser Lluís Muixí assegura que ja no pot fer front al volum de feina que suposa mantenir obert el negoci
20/06/2020
Coca artesanal o de supermercat: que no et donin gat per llebre
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
23/06/2019
Les claus per detectar (abans de comprar‑la) si una coca de Sant Joan és de qualitat
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
21/06/2019
Com saber si una coca de Sant Joan és de pastisser o de supermercat?
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
10/05/2019
«La pastisseria és com la cuina, has d'anar renovant i innovant»
Jonathan Oca
El mestre artesà Marc Margalef és pastisser i està al capdavant d'un establiment innovador a Tarragona
23/03/2019
L'assemblea de la CUP Olot tria Lluís Riera per a fer fora la «sociovergència»
Xavier Borràs
La llista estarà encapçalada pel pastisser poeta i actual regidor de l'Ajuntament
25/05/2016
Neix un obrador al Vallès que elabora productes de pastisseria sense gluten ni lactosa
Jaume Ventura
Maurici Cot va decidir obrir el negoci després de ser diagnosticat com a intolerant a aquests productes | Utilitza com a substitutius el blat de serraí, la farina d’arròs, el midó de blat de moro o la fècula de patata
23/03/2016
L'últim adéu a Enric Casals Ginesta, el periodista del Montseny
Jordi Purtí
El "Piconaire" va morir la matinada de dimarts a l'edat de 75 anys, després de publicar milers de notícies i cròniques des d'Arbúcies
Pàgina 1 de 0
< Anterior
Següent >