gastronomia
18/05/2022
Fins al 5 de juny, un centenar de restaurants d’arreu de Catalunya participen a una iniciativa que marida bacallà i cervesa Estrella Damm
15/05/2022
Aina Font Torra
La formatgeria del Mujal arrasa al Lactium de Vic: guanya els dos primers premis en la categoria de pasta cuita i pasta dura de vaca, i el segon en pasta tova de cabra
13/05/2022
Carles Fiter
Una quarantena de formatgeries artesanes d'arreu de Catalunya es retroben al parc Jaume Balmes amb el Lactium
11/05/2022
​Els premis Bacchus són una de les grans cites estatals del sector del vi
11/05/2022
Carles Fiter
La mostra de formatges catalans, que se celebra al parc Jaume Balmes de Vic aquest cap de setmana, amplia el nombre de premis del concurs
11/05/2022
El Van Van 100% [gluten-free] se celebrarà el 14 i 15 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
04/05/2022
Aina Font Torra
L'elaboren al Bages, fa memòria a un tiet mort el 2020 i arrasa al Salón Gourmets de Madrid, així és "El Ferrer"
30/04/2022
Aina Font Torra
Juntament amb la sommelier Clara Antúnez, Sunyer és l'autora d'"Àpats", un manual que pretén esdevenir "una eina nova i fresca de transmissió de la nostra gastronomia"
16/04/2022
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
02/04/2022
Carles Fiter
La xef d'El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, acaba de publicar "Cuina! O barbàrie", un llibre sobre cuinar que sacseja consciències i va més enllà de les receptes
27/03/2022
Combinant hores de nevera i hores fora, la fruita durarà fins a una setmana
19/03/2022
Una de les postres més exquisides de la cuina catalana es menja tradicionalment el dia del pare
13/03/2022
L.G.
La Juhé i el seu responsable, Agustí Gardella, han recollit el guardó al Fòrum Gastronòmic de Girona
07/03/2022
Vint professionals de prestigi protagonitzen la segona edició del Gastrodona a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
28/02/2022
A l'edició d'enguany del Trufforum s'han venut i consumit més de 20 kg de tòfona fresca
25/02/2022
Osona.com
El Trufforum s'allargarà tot el cap de setmana amb un mercat de productors, activitats i conferències
16/02/2022
L'informe inicial reclamava una “advertència sanitària” sobre els riscos associats al consum de la beguda
15/02/2022
Irene Montagut
La Comissió Europea debat si cal avisar en les ampolles després que un informe alerti del "risc" del consum d'alcohol mentre el Govern s'hi oposa i defensa la tradició vitivinícola catalana
15/02/2022
I.M.
L'executiu defensa que la ingesta moderada que proposa la dieta mediterrània aporta "beneficis contrastats"
15/02/2022
Carles Fiter
La fira estrenarà una acadèmia de la tòfona per a formar estudiants d'hostaleria
25/01/2022
I.M.
Can Jubany, del xef Nandu Jubany, lidera el rànquing en el qual hi ha 26 establiments més instal·lats a Catalunya
26/12/2021
Verdures, fruites, planxa i poques salses són els aliats perfectes després dels grans tiberis d'aquestes festes
19/12/2021
Arnau Urgell i Vidal
La Gastroteca ofereix un centenar de receptes basades en productes catalans, singulars i de temporada
14/12/2021
L.G.
L'ABaC i El Celler de Can Roca es mantenen entre els restaurants de tres estrelles
12/12/2021
Arnau Urgell i Vidal
La Gastroteca és el punt de trobada dels productes catalans: conté 300 referències i un joc per trobar el més adient per aquestes festes
08/12/2021
L'Ajuntament valorarà els canvis i no descarta mantenir-ne alguns de cara a les pròximes edicions
06/12/2021
Carlos Paños
Felicidad Toro és una empresària que demostra que l'emprenedoria no té edat amb el seu establiment de menjar per emportar d’hamburgueses, opcions "plant-based" i tapes per a mascotes
05/12/2021
L'empresa Cloetta elabora aquestes barretes dolces amb avellanes catalanes
03/12/2021
La fira, que s'allarga fins al 8 de desembre, trasllada les parades a l'exterior del nucli antic
Pàgina 1 de 17