gastronomia
16/07/2018
La factura de l’opulent àpat de vuit empresaris és fa pública a les xarxes socials
14/07/2018
El cinc estrelles Paco Pérez és el xef del Tast Cuina Catalana
25/06/2018
Pilar Màrquez Ambròs
El restaurant Estany Clar de Cercs acull aquest vespre el "Sopar amb Estrelles" que reuneix quatre estrelles Michelin i representants de diferents restaurants del país
20/06/2018
La Osteria Francescana de Mòdena ocupa la primera posició a la prestigiosa llista que elabora la revista "Restaurant"
15/06/2018
És el responsable dels restaurants del grup elBarri, que inclou Tickets, Enigma, Hoja Santa, Niño Viejo, Pakta i Bodega 1900
15/06/2018
La “Reincarnation Edition" compta amb un pressupost de 18 MEUR i generarà una inversió al territori de 12 MEUR
06/06/2018
Albert Segura
El propietari de Maximum s’alia amb el restaurant sabadellenc Piona per dissenyar un menú degustació de 12 plats amb el gelat com a element comú | Sorbet de pa amb tomàquet amb pernil o escopinya amb gelat de vinagre envellit de Pedro Ximénez, entre les estrelles
14/05/2018
Anna Mira
El certamen del 2019 girarà entorn del cinema
09/05/2018
Carles Fiter
El Parc Jaume Balmes de Vic acull la mostra de formatges catalans aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig
24/04/2018
Sorprenent reciclatge de Víctor Gonzalo
23/04/2018
El portal pretén ser una mirada informativa a l’enogastronomia d’un país, que defensa la comunicació reflexiva i cuinada a foc lent
30/03/2018
Griselda Fosch
T'ensenyem a fer aquest dolç típic
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
22/03/2018
El primer programa del concurs de TV3, que s'ha situat a la plana de Vic, ha donat peu a moments tensos i estratègies entre els participants
19/03/2018
El postre es menjava tradicionalment el dia del pare
19/03/2018
Lenz Instruments ha encapçalat aquest desenvolupament que s’emmarca en el projecte Q-PORK liderat pel clúster del sector carni porcí INNOVACC
15/03/2018
Presentació de la segona temporada del popular concurs gastronòmic
11/03/2018
Pep Martí
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
05/03/2018
Francesc Cusí
El Gremi de Bacallaners de Catalunya i Inedit, d'Estrella Damm, han presentat la VI edició de la Ruta del Bacallà, que tindrà lloc del 15 de març al 8 d’abril, a 30 restaurants i 8 bacallaneries de Barcelona
16/02/2018
La sisena edició de l'Olotx2 es farà el cap de setmana del 23 al 25 de febrer, amb promocions en estades, àpats i activitats
16/02/2018
El producte viu el moment àlgid de la temporada
08/02/2018
Carles Fiter
Osona Cuina porta la tradicional festa que estrena un concurs de truites i amplia l’oferta gastronòmica
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
18/01/2018
El propietari de l'establiment vigatà denuncia una allau de crítiques a les xarxes socials
05/01/2018
Dolors Mateu
Senzilla recepta de la popular blocaire Dolors Mateu
11/12/2017
La majoria de persones provenen de l'àrea metropolitana de Barcelona | Una empresa externa ha avaluat l'impacte econòmic de la fira
06/12/2017
Carles Fiter
La novetat d'aquesta edició, que s'allarga fins al 10 de desembre, són les noves localitzacions del recorregut teatral i l'espai dedicat als públic familiar
28/11/2017
Carles Fiter
Enguany la fira s'allarga cinc dies | La plaça dels Màrtirs aglutina les activitats per al públic familiar
Pàgina 1 de 10