gastronomia
15/05/2019
Els cuiners del Celler de Can Roca assisteixen a la presentació d'un curs de noves experiències sensorials a Terrassa
09/05/2019
Carles Fiter
Entrevista a Oriol Rizo, formatger de la Xiquella de la Vall d'en Bas, i Isaac Gelabert, director del Lactium que se celebra aquest cap de setmana a Vic
30/04/2019
Carles Fiter
El certamen formatger se celebrarà l'11 i el 12 de maig a la capital d'Osona
23/04/2019
A partir de les 11.30 hores, el número 515 del carrer Rosselló de Barcelona també acollirà tasts de gastronomia, llibres i roses
18/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
15/04/2019
A partir de les 11.30 hores, el número 515 del carrer Rosselló de Barcelona també acollirà tasts de gastronomia, llibres i roses
26/03/2019
La campanya proposa durant els caps de setmana d'abril més d'un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia
18/03/2019
Cupatges
El Mercat Little Spain ha estat creat pel xef José Andrés i els germans Ferran i Albert Adrià
28/02/2019
El gremi de carnissers premia les millors elaboracions, coincidint amb el Dijous Llarder
23/02/2019
Albert Segura
Núria Casas, membre d'Espigoladors, ensenya com cuinar amb elements que sobren d'altres àpats
20/02/2019
La conselleria de Sanitat ha posat en marxa una investigació
01/02/2019
Arnau Urgell
Exposicions, concerts, arts sonores i visuals, novel·la negra, punk i gastronomia, entre altres
28/01/2019
Hi haurà diverses convocatòries cada any per seleccionar equips que faran investigació des de les instal·lacions
28/01/2019
La segona edició de la fira internacional es consolida com un punt de trobada mundial del sector
21/01/2019
Arnau Urgell
Entrevista a Isaac Gelabert i Dani Oliach, organitzadors del Trufforum, el certamen internacional que convertirà Vic en la capital d'aquest producte tan apreciat
14/01/2019
Durant la presentació, el proper divendres, hi haurà un taller-demostració en viu
31/12/2018
Un viatge per Catalunya dels fotoperiodistes Adrià Costa i Josep Maria Montaner per conèixer les 12 DOP
31/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El clima extrem de la plana de Lleida garanteix la producció de la "pera més dolça del mercat"
30/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP més gran del país abasta set comarques, 11.000 hectàrees, 7.000 productes i 3 milions d'oliveres
29/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP aplega 60 productors dels vallesos, el Maresme i la Selva d'una varietat que només es conrea a Catalunya
28/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La mantega Cadí, elaborada amb llet de vaques frisones de pastures pirinenques, destaca per un procés de maduració que li dona una aroma molt característica
27/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP té tres varietats i fins a cinc tipus d'olis
26/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La varietat empeltre, que es cull a finals d'octubre, dona un equilibri perfecte entre amargant i afruitat
25/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La cultura de l'arrós ha seleccionat les varietats al llarg dels anys segons el tipus de plats que es vulguin cuinar
22/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La denominació d'origen d'aquest conreu, que es va introduir com a resposta a la fil·loxera, aplega 1.651 productors i vuit empreses envasadores
21/12/2018
La diputada Pilar Moncho destaca que en l'actual legislatura s'han executat tres milions més que en l'anterior mandat
20/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El formatge Urgèlia és l'únic del país amb denominació d'origen protegida (DOP)
18/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
L'oliva arbequina, símbol de la denominació d'origen protegida, s'ha estès a tot el món des de les Garrigues
16/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
Dues varietats endèmiques del territori originen un oli amb denominació d'origen protegida i molta història
14/12/2018
Arnau Urgell
La denominació d'origen protegida (DOP) agrupa 13 productors de la Garrotxa i vuit envasadors
Pàgina 1 de 12