gastronomia
11/07/2020
Jordi Bes
Bones idees per gaudir d'una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
08/07/2020
Nou propostes imprescindibles en una de les ciutats més "braveres" del món
06/07/2020
Ramon Francàs
Una tria per refrescar-nos en aquests dies de calor
03/07/2020
Una ruta per sis de les millors hamburgueseries de la ciutat
01/07/2020
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu del nostre país
30/06/2020
Lourdes López / Cupatges
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
20/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
08/05/2020
Jordi Ubach Llorens
S’ha batejat com "Oliba Green Beer" i la seva recepta inclou set varietats d’olives autòctones
04/05/2020
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició actualitza diàriament una guia amb els establiments oberts que ofereixen menjar per emportar
12/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir els 3 sols
13/02/2020
Xavier Borràs
De divendres a diumenge, la capital de la Garrotxa viu amb l'Olotx2! la vuitena edició d'aquesta campanya turística, on es paga per un i es gaudeix per dos en estades, àpats i un munt d'activitats
06/02/2020
Arnau Urgell i Vidal
La Festa Major de Santa Eulàlia, la BCN Negra, Feliu Ventura al Barnasants, gastronomia a les Terres de l'Ebre i exposicions a Girona i Terrassa, entre altres
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
26/01/2020
Carles Fiter
La capital d'Osona acull el segon campionat en el marc del Trufforum, una fira que s'està consolidant com un aparador de la tòfona negra
23/01/2020
Carles Fiter
Jordi Coll, empresari del sector de la tòfona, alerta sobre el futur d'aquest producte, una de les qüestions a debat al Truffòrum de Vic
15/01/2020
Carles Fiter
El certamen internacional, que se celebrarà del 24 al 26 de gener, tornarà a incloure el Campionat de Catalunya de Gossos Tofonaires
11/01/2020
El projecte l'encapçalarà el sommelier d'El Celler, Joan Roca, i evoca l'essència de la immigració andalusa dels anys 70
19/12/2019
Els dos cuiners bessons reflexionen sobre la importància de la gent gran i una alimentació saludable
13/12/2019
Carles Fiter
A més de parades i tallers, set establiments ofereixen aquest producte en els seus plats i menús durant aquests dies
09/12/2019
Torna la Cervesa de Nadal de Damm, amb molt caràcter i d'edició limitada
09/12/2019
Carles Fiter
Marta Madrenas participa en una de les escenes de "L'Assalt d'Altarriba"
04/12/2019
Carles Fiter
El certamen, que se celebrarà del 6 al 8 de desembre, té un aire més nadalenc amb l'absorció de la Fira de Santa Llúcia
27/11/2019
Carles Fiter
El certamen, que anirà del 6 al 8 de desembre, absorbeix la Fira de Santa Llúcia
25/11/2019
El certamen reforça el producte ecològic, que s'ha incrementat un 10% en relació a l'any passat
21/11/2019
Sergi Ambudio
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
15/11/2019
Ariadna España
El cuiner Ferran Adrià és el director convidat del primer número de la revista, que és pionera a utilitzar la realitat virtual en els seus continguts
08/11/2019
Gaudeix de l’enoturisme amb les propostes de les 12 denominació d'origen i més de 300 cellers catalans
30/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
Pàgina 1 de 0