carn entatxonada
21/08/2021
Mar Moya
Els actors implicats en el model alimentari reflexionen a NacióDigital sobre una carpeta delicada, vinculada amb el desenvolupament sostenible i protagonista de polèmiques al govern espanyol
02/04/2021
Àlvar Llobet
L'Església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
18/11/2020
La relació entre aquests dos pot originar tumors relacionats amb una alta mortalitat
10/04/2020
Àlvar Llobet
L'Església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
04/03/2020
El preu del lloguer dels contenidors s'ha doblat arran de l'embús en els ports d'entrada al país asiàtic
30/01/2020
L'Ajuntament aposta per menys carn vermella i més proteïna vegetal i estima que així aconseguiria una reducció del 23% en les emissions de gasos d'efecte hivernacle
06/09/2019
El producte assenyalat és "Sabores de Paterna", fabricada a Paterna de Rivera, a Cadis.
30/08/2019
Els darrers casos són dues dones de Sevilla i una de Madrid
29/08/2019
S'ha comunicat un altre cas sospitós aquest dijous a la tarda
29/08/2019
Hi ha altres cinc casos probables que han donat negatiu a les analítiques
28/08/2019
Són persones del Barcelonès, el Gironès, la Garrotxa i el Vallès Occidental, relacionades amb el brot d'Andalusia
23/08/2019
Salut estudia, a banda dels casos coneguts a la Catalunya Central, si n'hi ha dos més al Vallès i un al Barcelonès
20/08/2019
Són dues persones d'una mateixa família a qui un familiar de Sevilla els va portar carn entatxonada
04/06/2019
Laura Estrada
L'Agència de Salut Pública inicia un nou sistema per identificar els establiments que tenen una bona higiene en el tractament dels productes
19/04/2019
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
15/04/2019
Els 17 aliments que, segons l'OCU, pots consumir dies o setmanes després de la data de consum preferent, sempre i quan s'hagin conservat correctament
24/07/2018
Esteve Plantada
El primer número de la revista "Carn de cap" mostra a 14 autors que "reescriuen, interpreten o intervenen" en el primer relat del llibre "El millor dels mons", obra del darrer Premi d'Honor de les Lletres Catalanes
20/06/2018
Filmat pel realitzador Claus Wischmann l'octubre passat, mostra la tasca de l'artesà de la carn de porc Fermí Corominas
30/03/2018
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
16/01/2018
17/07/2017
El cap de la trama estava establert a Casp, a la Marina Alta, on portava una vida discreta | Hi ha 65 persones detingudes a tot l'estat espanyol
15/05/2017
Els productes elaborats en una planta de Burgos contenien amb prou feines un 25% de carn bovina
14/04/2017
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades el precepte d'evitar aquesta menja els divendres de Quaresma i de Setmana Santa | Aquesta tradició, d'origen poc clar, era abans seguida per molta gent però ha anat caient en l'oblit
05/04/2016
Es tracta de la primera indicació geogràfica que inclou territori d'una i altra banda dels Pirineus
25/03/2016
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades el precepte d'evitar aquesta menja els divendres de Quaresma i de Setmana Santa | Aquesta tradició, d'origen poc clar, era abans seguida per molta gent però ha anat caient en l'oblit
30/10/2015
L'Agència Internacional d'Investigació sobre el Càncer havia associat aquest dilluns el risc de càncer amb el consum de carn vermella i de carn processada
28/10/2015
Elvira Vilardell/Oriol Gracià
Els carnissers posen en qüestió que es compari la carn processada amb substàncies com el tabac | Assenyalen que no es té en compte l'efecte de la dieta mediterrània | L'Agència de Salut Pública de Catalunya manté les mateixes recomanacions | “No s’ha d’alarmar a la població”, destaca la nutricionista Pilar Cervera
27/10/2015
Redaccio Osona.com
El president de l'ens es mostra tranquil perquè els productors del territori "estan fent les coses bé"
26/10/2015
La sotsdirectora de Promoció de la Salut de la Generalitat considera que les conclusions de l'informe no difereixen dels consells de l'Administració
26/10/2015
Els experts conclouen que el consum de 50 grams diaris d'aquest producte, augmenta un 18% el risc de patir càncer colorectal
Pàgina 1 de 0