avis
05/02/2021
Bernat Surroca
La Generalitat demana fer sortides tan curtes com sigui possible, evitar trobades amb la família, i seguir estrictament les mesures de prevenció
23/01/2021
Pep Martí
L'escriptor i periodista publica "La casa dels avis", on rememora la memòria familiar, i els anys de la República i el franquisme: "L'exili de Puigdemont és tan exili com el de la postguerra"
07/01/2021
Sara González
Professionals de primària alerten que cal més atenció mèdica per a uns residents que cada vegada tenen un perfil més complex, una diagnosi que comparteix Salut però difícil de revertir a curt termini
20/12/2020
Àlvar Llobet
Parents de residents morts al geriàtric apunten al patronat del centre: "El bisbat busca ara un cap de turc per espolsar-se responsabilitats"
19/12/2020
Jordi Ubach Llorens
Una treballadora de la Fundació Fiella relata la duresa de les condicions de feina del personal del geriàtric, on ja han perdut la vida 59 ancians
17/12/2020
Jordi Ubach Llorens
Una resident del geriàtric del Pallars Jussà, on han mort fins a 58 ancians, radiografia per primer cop el caos al centre: "M’he sentit com un moble"
16/12/2020
Àlvar Llobet
El descontrol al geriàtric del Pallars Jussà, on ja han mort 58 ancians, genera interrogants sobre la responsabilitat de la Fundació Fiella i l'eficàcia de la intervenció de la Generalitat
15/11/2020
Els efectius del cos d'emergències ja han apagat el foc que ha cremat una de les habitacions de la casa
02/10/2020
Són un dels col·lectius més vulnerables davant del virus i cal extremar les precaucions en les trobades amb els més petits
24/08/2020
Roger Tugas Vilardell
Consulta en mapes i taules interactives en quines comarques s'han produït més defuncions en residències, on tenen més pes respecte la mortalitat total o com ha evolucionat l'impacte en aquests centres
16/08/2020
Carles Fiter
Una família de Manlleu impulsa una plataforma per demanar més temps de visita en residències i millor contacte amb els residents sempre guardant les mesures d'higiene i seguretat
18/07/2020
Jaume Ventura Busquets
Una treballadora de serveis socials de la Garriga es troba amb dos dels avis amb qui va parlar cada setmana durant el confinament
16/06/2020
La Coordinadora 5+1 reclama més personal als geriàtrics i no ocupar les places que han quedat vacants
25/05/2020
La Generalitat determina que els avis que hagin patit les conseqüències de l'epidèmia tindran més facilitats per obtenir una plaça pública
23/05/2020
Andreu Merino
NacióDigital parla amb famílies que s'han fet càrrec de persones amb dependència després del tancament d'equipaments per a gent gran
19/05/2020
Amics de la Gent Gran impulsa una iniciativa per garantir que ancians de Catalunya, Madrid, El País Valencià i Aragó disposin de proteccions
23/04/2020
L'organització admet que no tots els països europeus han proporcionat aquestes dades
22/04/2020
Andreu Merino
Fins a 111 geriàtrics no poden garantir dividir-se en dues meitats per a residents positius i no contagiats en cas de resultar afectats per la pandèmia
19/04/2020
Joan Serra Carné
L'exconseller de Salut del País Basc i assessor d'Obama demana transformar el sistema sanitari per atendre millor pacients crònics i afrontar epidèmies: "No ens ajudarà posar més diners al model actual"
18/04/2020
Els cursos, que duren entre 10 i 15 hores i es fan a través d'una plataforma virtual, garantiran que els inscrits desenvolupin la seva feina amb rigor i professionalitat
17/04/2020
El ministeri públic té obertes 38 diligències a tot l'Estat, 19 de les quals a la Comunitat de Madrid
16/04/2020
Andreu Merino
El Departament no especifica quants dels 604 geriàtrics amb almenys un positiu per Covid-19 estan preparats per atendre els residents
14/04/2020
Marc Solé
Dues extreballadores acusen els propietaris de no seguir els protocols higiènics i laborals malgrat la situació de pandèmia
14/04/2020
Sara González / Bernat Surroca
El govern espanyol deixa en mans dels sindicats els controls a les empreses per garantir les mesures de protecció
08/04/2020
Andreu Merino
L'alcaldessa respon el conseller d'Afers Socials, Chakir El Homrani, i defensa que els espais oferts per l'Ajuntament de Barcelona són adequats per als trasllats
08/04/2020
En només 24 hores la quantitat de morts ha incrementat en 214 casos
06/04/2020
Andreu Merino
L'alcaldessa de Barcelona torna a reclamar al Govern que incrementi els trasllats de residents a centres sanitaris
05/04/2020
Hi ha 1.631 diagnosticats, 283 hospitalitzats i 216 residències ja estan afectades
04/04/2020
Oriol March
La xifra de defuncions als geriàtrics ha crescut en 63 casos les últimes 24 hores
04/04/2020
Bernat Surroca / Andreu Merino
Salut xifra al març en 511 les defuncions per la Covid-19 en residències d'avis, on mensualment hi morien de mitjana unes 900 persones
Pàgina 1 de 0