avis
24/08/2020
Roger Tugas Vilardell
Consulta en mapes i taules interactives en quines comarques s'han produït més defuncions en residències, on tenen més pes respecte la mortalitat total o com ha evolucionat l'impacte en aquests centres
16/08/2020
Carles Fiter
Una família de Manlleu impulsa una plataforma per demanar més temps de visita en residències i millor contacte amb els residents sempre guardant les mesures d'higiene i seguretat
18/07/2020
Jaume Ventura
Una treballadora de serveis socials de la Garriga es troba amb dos dels avis amb qui va parlar cada setmana durant el confinament
16/06/2020
La Coordinadora 5+1 reclama més personal als geriàtrics i no ocupar les places que han quedat vacants
25/05/2020
La Generalitat determina que els avis que hagin patit les conseqüències de l'epidèmia tindran més facilitats per obtenir una plaça pública
23/05/2020
Andreu Merino
NacióDigital parla amb famílies que s'han fet càrrec de persones amb dependència després del tancament d'equipaments per a gent gran
19/05/2020
Amics de la Gent Gran impulsa una iniciativa per garantir que ancians de Catalunya, Madrid, El País Valencià i Aragó disposin de proteccions
23/04/2020
L'organització admet que no tots els països europeus han proporcionat aquestes dades
22/04/2020
Andreu Merino
Fins a 111 geriàtrics no poden garantir dividir-se en dues meitats per a residents positius i no contagiats en cas de resultar afectats per la pandèmia
19/04/2020
Joan Serra Carné
L'exconseller de Salut del País Basc i assessor d'Obama demana transformar el sistema sanitari per atendre millor pacients crònics i afrontar epidèmies: "No ens ajudarà posar més diners al model actual"
18/04/2020
Els cursos, que duren entre 10 i 15 hores i es fan a través d'una plataforma virtual, garantiran que els inscrits desenvolupin la seva feina amb rigor i professionalitat
17/04/2020
El ministeri públic té obertes 38 diligències a tot l'Estat, 19 de les quals a la Comunitat de Madrid
16/04/2020
Andreu Merino
El Departament no especifica quants dels 604 geriàtrics amb almenys un positiu per Covid-19 estan preparats per atendre els residents
14/04/2020
Marc Solé
Dues extreballadores acusen els propietaris de no seguir els protocols higiènics i laborals malgrat la situació de pandèmia
14/04/2020
Sara González / Bernat Surroca
El govern espanyol deixa en mans dels sindicats els controls a les empreses per garantir les mesures de protecció
08/04/2020
Andreu Merino
L'alcaldessa respon el conseller d'Afers Socials, Chakir El Homrani, i defensa que els espais oferts per l'Ajuntament de Barcelona són adequats per als trasllats
08/04/2020
En només 24 hores la quantitat de morts ha incrementat en 214 casos
06/04/2020
Andreu Merino
L'alcaldessa de Barcelona torna a reclamar al Govern que incrementi els trasllats de residents a centres sanitaris
05/04/2020
Hi ha 1.631 diagnosticats, 283 hospitalitzats i 216 residències ja estan afectades
04/04/2020
Oriol March
La xifra de defuncions als geriàtrics ha crescut en 63 casos les últimes 24 hores
04/04/2020
Bernat Surroca / Andreu Merino
Salut xifra al març en 511 les defuncions per la Covid-19 en residències d'avis, on mensualment hi morien de mitjana unes 900 persones
04/04/2020
Sergi Ambudio
Els traslladats no perdran la plaça a la residència i el procés haurà d'anar acompanyat d'un aïllament de 14 dies dins de la llar
03/04/2020
Andreu Merino
La xifra de defuncions als geriàtrics ha incrementat en 60 casos les darreres 24 hores
03/04/2020
Només dos havien rebut la confirmació de coronavirus, a la resta no se li havia fet el test
02/04/2020
Hi ha 1.221 persones que viuen en geriàtrics que estan diagnosticades i 239 hospitalitzades
01/04/2020
Argumenta que ja han obert diligències les fiscalies territorials dels indrets on han succeït els fets
27/03/2020
Andreu Merino
L'alcaldessa de Barcelona denuncia falta de material i personal als geriàtrics de la ciutat
27/03/2020
NacióTarragona
El centre, amb el 70% de la plantilla de baixa, ha estat intervingut per la Generalitat
26/03/2020
La residència La Vall, de Sant Llorenç de Morunys, té una cinquantena de places
26/03/2020
Encarrega la gestió de l'equipament a una fundació municipal i designa un funcionari públic com a supervisorr
Pàgina 1 de 0