MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
XARXES SOCIALS
PAÍS VALENCIÀ
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Butlletí de titulars
Portada
Opinió
Política
Societat
Cultura
Barcelona
Territori
País Valencià
Mitjans
Economia
Tecnologia
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE |
Tota l'actualitat, al minut
|
GRÀFICS i MAPES |
La pandèmia, en dades
Èric Gras
20/02/2020
Què celebrem el Dijous Llarder?
Àlvar Llobet
La festa dona avui el tret de sortida al Carnaval
15/01/2020
Puigcerdà buida l'estany per treure'n carpes i altres especies exòtiques invasores
Durant l'actuació s'aprofitarà per netejar tota la bassa
28/02/2019
Què celebrem el Dijous Llarder?
Àlvar Llobet
La festa dona avui el tret de sortida al Carnaval
08/02/2018
Què celebrem el Dijous Llarder?
Àlvar Llobet
Aquesta festa dóna el tret de sortida al Carnaval i es fonamenta en la menja de productes grassos
23/02/2017
Què celebrem el Dijous Llarder?
Àlvar Llobet
Aquesta festa dóna el tret de sortida al Carnaval i es fonamenta amb la menja de productes grassos per preparar el període de 40 dies de Quaresma
17/01/2017
Investigadors catalans descobreixen una proteïna que combat el fetge gras
L'acumulació excessiva de greixos al fetge és la principal malaltia crònica associada a aquest òrgan als països desenvolupats
02/03/2016
David Bassa, nou director dels serveis informatius de TV3
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals renova la seva estructura executiva i assigna nous càrrecs directius
04/02/2016
Dijous Llarder, una tradició per atipar‑se
Àlvar Llobet
Aquesta festa dóna el tret de sortida al Carnaval i es fonamenta amb la menja de productes grassos per preparar el període de 40 dies de Quaresma
Pàgina 1 de 0
< Anterior
Següent >