1 de 10
gastronomia
24/01/2023
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió | Cedida
El popular cuiner de la televisió ha anat regalant els seus consells personals per perfeccionar les receptes populars
19/01/2023
Jubany, al nou restaurant.
Jubany, al nou restaurant. | Dívik
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
14/01/2023
Actualment hi ha 13 botes amb el licor, però les primeres no es podran obrir fins al 2024
Actualment hi ha 13 botes amb el licor, però les primeres no es podran obrir fins al 2024 | Quevall Licors
Tot el procés compta amb productes de quilòmetre zero i el licor sortirà a la venda el 2024
11/01/2023
Karlos Arguiñano, en una imatge d'arxiu
Karlos Arguiñano, en una imatge d'arxiu | Atresmedia
El popular xef basc constantment explica a través del seu programa els millors trucs a seguir a la cuina
10/01/2023
Les vinyes del celler Via Mari 10, en un terrat d'Itàlia
Les vinyes del celler Via Mari 10, en un terrat d'Itàlia | Via Mari 10
L'espai on estan plantades les vinyes té poc més de 20 metres quadrats i el celler produeix només 30 botelles per any
08/01/2023
Les cols de Brussel·les són molt riques en nutrients i vitamines
Les cols de Brussel·les són molt riques en nutrients i vitamines | Pixabay
Les cols de Brussel·les aporten molts nutrients i vitamines al cos i, a més, són baixes en calories
27/12/2022
Receptes lleugeres per superar el Nadal
Receptes lleugeres per superar el Nadal | Infosalus
Verdures, fruites, planxa i poques salses són els aliats perfectes després dels grans tiberis d'aquestes festes
21/12/2022
Torna la Cervesa de Nadal de Damm
Torna la Cervesa de Nadal de Damm | Damm
El 2013 la companyia va recuperar un producte que, inicialment, només es destinava a col·laboradors, familiars i amics
02/12/2022
Carn processada, a la graella.
Carn processada, a la graella. | EP
La tria d'una determinada dieta pot fer que la pell perdi elasticitat, tonificació i color natural i, en casos més greus, provocar càncer, malalties del cor o diabetis
23/11/2022
Barcelona concentra una vintena de grans restaurants d'estrella Michelin
Barcelona concentra una vintena de grans restaurants d'estrella Michelin | ND
La capital catalana és una de les localitats gastronòmiques més importants del planeta, on aglutinen restaurants i xefs destacats de cultura culinària
13/11/2022
Lluc Crusellas fotografiat a l'obrador de PaVic.
Lluc Crusellas fotografiat a l'obrador de PaVic. | Adrià Costa
per Irene Giménez Vinyet
De promesa del ciclisme a millor mestre xocolater del món: el jove osonenc explica les experiències que ha viscut fins a aconseguir el títol a París
31/10/2022
La distribució del formatge s'ha fet a Catalunya, València, les Illes Balears, Múrcia i Madrid.
La distribució del formatge s'ha fet a Catalunya, València, les Illes Balears, Múrcia i Madrid. | Ministeri de Consum
El Ministeri de Consum informa que el producte es fa en un establiment al qual s'ha prohibit comercialitzar per no tenir les condicions sanitàries adequades
29/10/2022
Sergi Cobaleda
Sergi Cobaleda | TV3
per Albert Hernàndez
Sergi Cobaleda, "l'impostor" del popular concurs de TV3, explica la seva complicada experiència al programa
28/10/2022
Una imatge d'arxiu d'un esmorzar de forquilla.
Una imatge d'arxiu d'un esmorzar de forquilla. | esmorzarsdeforquilla.net
La pàgina web, que agrupa centenars d'establiments, s'ha fet viral gràcies a una publicació a Twitter
25/10/2022
El xef José Andrés a la pantalla amb Quim Marquès i Cristian Escribà recollint el premi Gourmet Català de l'Any
El xef José Andrés a la pantalla amb Quim Marquès i Cristian Escribà recollint el premi Gourmet Català de l'Any | Irene Montagut
per Irene Montagut
La trobada del clúster gourmet, marcada pel retorn a la normalitat postpandèmia, reconeix la "resiliència" del sector i premia la solidaritat derivada de la guerra a Ucraïna, exactament vuit mesos després del seu inici
09/10/2022
Carpaccio de ceps amb la seva vinagreta, mató, figues i anxova de l'Escala
Carpaccio de ceps amb la seva vinagreta, mató, figues i anxova de l'Escala | Àlex Portales
per Aina Font Torra
L'edició local de Manresa de NacióDigital estrena una secció gastronòmica amb diversos xefs i un dels ingredients protagonistes de la tardor
20/09/2022
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
per M.O.
La llista "The Best Chef Awards" s'ha fet pública la nit d'aquest dimarts
19/09/2022
El jurat del concurs del Millor Pa de Pagès Català 2022 aplaudeix fins a cinc fleques de tot el país, però atorga la victòria a una de Barcelona
27/08/2022
En el cas d'haver consumit el producte i si es presenten símptomes, és recomanable visitar un centre de salut
En el cas d'haver consumit el producte i si es presenten símptomes, és recomanable visitar un centre de salut | ACN
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició demana que les persones que tinguin el producte a casa, s'abstinguin de consumir-lo i el retornin al punt de compra
27/08/2022
La clau està en utilitzar paper de plata
La clau està en utilitzar paper de plata | ACN
Un fàcil i gustós mètode de preparació les fa en 10 minuts i no deixa rastre al pis
24/08/2022
Es poden menjar els aliments, tot i estar florits?
Es poden menjar els aliments, tot i estar florits? | Pixabay
per Albert Vilanova
Segons l'OCU, només els embotits curats, els formatges durs i les fruites i verdures dures poden allargar la seva vida tot i tenir una mica de floridura
23/08/2022
Una cullera amb mostassa de Dijon
Una cullera amb mostassa de Dijon | Viquipèdia / Rainer Zenz
per L.G.
Les llavors provenen del Canadà, on diverses onades de calor han afectat la collita; i d'Ucraïna i Rússia, que es troben en guerra
22/08/2022
Un compte de Twitter ha compartit la rèplica al seu perfil
Un compte de Twitter ha compartit la rèplica al seu perfil | Pixabay
Les crítiques al servei d'un restaurant de Lloret de Mar enfurismen el seu propietari
20/08/2022
Jeroni Castell amb la seva dona, Carmen Sauch, i els seus dos fills, Pau i Roger, que també formen part del negoci
Jeroni Castell amb la seva dona, Carmen Sauch, i els seus dos fills, Pau i Roger, que també formen part del negoci | Restaurant Les Moles
per Gemma Navarro Castellà
El popular xef de Les Moles a Ulldecona es declara profund admirador de Ferran Adrià, "un avançat al seu temps": "El menys important que ha fet a la cuina és cuinar"
02/08/2022
La zona del moll
La zona del moll | ACN
Les obres estaran enllestides a finals de 2024, coincidint amb la Copa Amèrica, i la zona principal d'actuació serà el Moll de Gregal
24/07/2022
De moment, tant la IGP catalana com l'estatal són només projectes
De moment, tant la IGP catalana com l'estatal són només projectes | EP
La Generalitat dona llum verda a l'aprovació d'aquesta IGP, que distingirà el producte produït en territori català del de la resta de l'Estat
06/07/2022
Així ha quedat el plat de gambetes
Així ha quedat el plat de gambetes | @Antydrogas
per Cupatges
Un bar de Tenerife publicat a Twitter com ha retornat el plat un client
05/07/2022
Raül Balam Ruscalleda, xef del nou Sant Pau
Raül Balam Ruscalleda, xef del nou Sant Pau | ACN
Informal, amb xivarri i plats per compartir, Raül Balam engega el nou projecte el pròxim 8 de juliol
28/06/2022
Deu restaurants catalans se situen entre els cent millors d'Europa
Deu restaurants catalans se situen entre els cent millors d'Europa | Jay Wennington
La potència gastronòmica de Catalunya es fa un forat a la guia del 2022 d'Opinionated About Dining, que inclou fins a una trentena d'establiments en total
15/06/2022
Els premiats de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia amb el seu director
Els premiats de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia amb el seu director | ACN
La xef del Ventador, Elisabet Farrero, guanya el Premi Revelació i Joan Junyent del Windsor, el Premi Cap de Sala
Pàgina 1 de 18