Cupatges
22/09/2018
Cupatges
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan només els professionals? Nosaltres no en sabem? Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
29/12/2017
Aprofitant les festes nadalenques, Llopart llança al mercat el seu nou Integral 2015 en ampolla Magnum, de producció limitada a 3000 ampolles.
18/12/2017
Ramon Francàs
El Consell Regulador recorda que a la DO Cava no hi ha subzones, i que la publicitat i les contraetiquetes dels caves Lucentum "poden portar a la confusió"
11/12/2017
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
04/12/2017
Patricia de Golferichs
Patricia de Golferichs ens descriu un decàleg sobre el món vinícola
13/11/2017
La 10a edició de La Guia de Vins de Catalunya, la 2018, s'ha presentat en societat a La Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona | 114 cellers de totes les Denominacions d’Origen catalanes han ofert tastos de 200 referències del total de gairebé 1.500 vins tastats
09/11/2017
Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, i la Riedel Experience, un tast per a conèixer els matisos d'un mateix vi en diferents copes
14/10/2017
Sergi Cortés
Els vins blancs del Priorat són grans desconeguts. El prestigi dels vins negres de la zona massa sovint ens han fet oblidar el potencial d'uns vins contundents però alhora elegants
21/09/2017
Per què la mida estàndard de les ampolles de vi és de 75 cl? | Pot afectar la qualitat del vi la mida de les ampolles?
05/09/2017
Ramon Roset
Tastem l'Aires de Garbet, un vi de finca de Perelada fet amb garnatxa 100% del Cap de Creus | Un vi que es caracteritza per la influència que rep del mar mediterrani i uns sòls pissarrosos.
30/08/2017
​Els cellers de Poboleda organitzen el 2 de setembre jornada de portes obertes com a aperitiu a la Festa del Vi del dia 9 | La Festa del Vi i la Verema començarà el 9 de setembre
13/08/2017
La DO Catalunya organitza per sisè any consecutiu la Ruta dels Vins amb el lema “A cada carrer, tasta un vi”
18/07/2017
Michael Schachner fa uns mesos va poder gaudir d'una ruta pel Penedès, la Terra Alta i el Priorat, i el passat juny en va fer un article pels lectors de la revista Wine Enthusiast
10/07/2017
La proposta de maridatges d’enguany ha omplert cada dia i els participants han augmentat en un 50%
05/07/2017
Zoltan Csaba Nagy
Zoltan Nagy ens ofereix un recorregut pel territori de 6 vins aptes per a totes les butxaques
08/06/2017
Un estudi de la revista digital Wine Folly revela dades interessants pel que fa a la salut sobre el consum moderat de vi o cervesa
31/05/2017
Un estudi d’experts de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CIBERobn) revela que un temps de cocció més llarg i la sinergia entre els ingredients milloren la quantitat i la biodisponibilitat de molècules antioxidants en el sofregit, una salsa de tomàquet típica en la dieta mediterrània
12/05/2017
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’estat espanyol
25/04/2017
Mercè García, CETT
Mercè García, Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració del CETT-UB, explica el vincle entre el vi i el clima
15/04/2017
Més de quaranta cellers se citen el divendres per presentar els seus vins blancs al 17è Tast de Blancs, tast que organitzen les enoteques Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat
06/04/2017
CannaWine és el primer vi aromatitzat d'Europa fet amb extracte de Cannabis sativa L | Compta amb tots els registres legals necessaris per a la venda
28/03/2017
07/02/2017
El Ca N'Estruc Negre 2015 i el Adernats 2015, entre els destacats
03/02/2017
La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi de la mà del percussionista Santi Carcasona
01/02/2017
Organic Authority, una prestigiosa revista dels Estats Units, publica la seva llista
30/01/2017
Cupatges proposa sis llocs per gaudir uns dies de la gastronomia, els vins i l'entorn
26/01/2017
Les exportacions mundials de vi van moure el 2016 més de 28.700 milions d’euros i 10.159 milions de litres
23/01/2017
Finalitza amb èxit el programa de Seminaris de Cava per a 350 alumnes internacionals | El projecte forma part d’una col·laboració entre l’Oficina Econòmica i Comercial de l’ambaixada d’Espanya a Suïssa i l’Institut del Cava
20/01/2017
Les protestes dels viticultors francesos contra els vins espanyols van començar l’abril de 2016, prop del pas fronterer del Voló, al costat de Perpinyà
17/01/2017
​Christelle Guibert, directora de tastos internacionals de la "Decanter", és una acèrrima cercadora de grans vins a preus assequibles
Pàgina 1 de 0