Despullats contra els abrics de pell

Un centenar de persones es despullen, s'amunteguen i es ruixen amb sang artificial al centre de Barcelona per denunciar la indústria pelletera

«Performance» animalista contra la industria pelletera
«Performance» animalista contra la industria pelletera | Adrià Costa
Redacció
06 de desembre del 2015
Actualitzat el 07 de desembre a les 20:14h
Un centenar de persones s'han despullat, amuntegat i ruixat amb sang artificial aquest diumenge al migdia al Portal de l'Àngel de Barcelona per protestar contra l'ús de pells a l'estat espanyol. Organitzada per l'entitat AnimaNaturalis, la perfomance tenia l'objectiu de conscienciar la població de l'enorme número d'animals que s'utilitzen per confeccionar un sol abric de pell i "la crueltat amagada rere la industria pelletera".

Segons la directora d'AnimaNaturalis, Aída Gascón, "s'ha associat erròniament l'ús de peces de pell amb el luxe i la moda i aquest és un pensament que cal canviar perquè si aconseguim que no hi hagi demanda, no hi haurà oferta. Actualment hi ha moltes alternatives per vestir-se sense haver de prendre la pell i la vida a un animal". Pel que fa a les dades, l'entitat apunta que anualment més de 60 milions d'animals són sacrificats arreu del món per comerciar amb la seva pell.

A banda, AnimaNaturalis ha sol·licitat oficialment a El Corte Inglés que abandoni la venda de pells d'animals a les seves botigues, "però no hi ha hagut resposta", apunten, tot apuntant que "per aquesta raó, començarà una campanya enfocada a aquesta empresa, fins que canviï les seves pràctiques".
 

«Performance» animalista contra la industria pelletera Foto: Adrià Costa

Arxivat a