«Vae Victus» se situa com el llibre més venut de ficció en català i castellà

L'acompanyen en el podi dels més venuts de ficció en català "La maledicció dels Palmisano" de Rafel Nadal i "La noia del tren" de Paula Hawkins

02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:18h
«Vae Victus», el nou èxit d'Albert Sánchez Piñol. Foto: Adrià Costa

L'èxit de Victus segueix ben viu amb Vae victus, l'esperada continuació de les aventures de Martí Zuviría, que situen l'inici de l'acció just després de la derrota de Barcelona durant l'Onze de setembre de 1714. El llibre, que segueix Zuvi "Camesllargues" pels viatges que fa a Amèrica del Nord o Nova Zelanda, és el més venut de la darrera setmana pel que fa a ficció, tant en català i castellà, segons les dades obtingudes a partir de LibriRed.
 
Els tres llibres que encapçalen el rànquing dels més venuts de ficció en català són Vae Victus (La Campana), La maledicció dels Palmisano de Rafel Nadal (Edicions 62) i La noia del tren, de Paula Hawkins i també editat per La Campana. En no ficció, el més venut és el Llibre de la Marató de TV3 d'enguany. Pel que fa a literatura infantil i juvenil, el llibre més venut és el darrer de les aventures d'Astèrix, El papir del Cèsar.

LibriRed és una plataforma de coneixement i gestió de la cadena del llibre impulsada conjuntament per la Cambra del Llibre de Catalunya i CEGAL que integra diàriament les dades de venda de 530 punts de venda de llibres arreu de l'estat espanyol, i suposa l'ampliació a aquest àmbit territorial del projecte LibriData impulsat per la Cambra del Llibre de Catalunya des de Sant Jordi de 2013.