​ERC reclama la Biblioteca Provincial de Barcelona

Ada Colau expressa el compromís de l'ajuntament amb aquest "equipament de primer ordre"

27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:23h
La construcció d'una Biblioteca Provincial de Barcelona és un vell projecte estroncat diverses vegades, en especial des de la recuperació de restes arqueològiques al Mercat del Born, que havia de ser l'emplaçament per a aquest equipament. De fet, malgrat que les administracions implicades semblen estar d'acord a crear la biblioteca en un edifici de nova construcció situat entre l'estació de França i el passeig de Circumvalació, el projecte fa anys que no avança.

És en aquest context que el regidor Juanjo Puigcorbé (ERC) ha reclamat -en el torn de precs del ple municipal- que l'ajuntament "reactivi el projecte" i també que aprofiti per recuperar i dignificar les restes del Baluard de Migdia, malgrat que ja hi ha una actuació en marxa en aquest sentit.

En la seva resposta, l'alcaldessa Ada Colau ha assegurat que l'Ajuntament "seguirà exigint aquest equipament de primer ordre", tot assegurant que fins al moment el ministeri de Cultura ha fet "propostes poc concretes" i sense destinar-hi "partides específiques al pressupost".
 
Arxivat a