Eloi Badia, nou regidor de Barcelona

Substitueix Raimundo Viejo, que formarà part de la llista En Comú Podem pel 20-D | Ricard Vinyes, nou responsable de memòria històrica en lloc de Xavier Domènech

Eloi Badia substitueix Raimundo Viejo com a regidor
Eloi Badia substitueix Raimundo Viejo com a regidor | AjBCN
J.P.
09 de novembre del 2015
Actualitzat el 03 de desembre a les 15:39h
Eloi Badia ha pres possessió com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona aquest dilluns, en substitució de Raimundo Viejo, que va renunciar al càrrec el passat 30 d'octubre per formar part de la llista electoral d'En Comú Podem per a les eleccions espanyoles del 20 de desembre.

Eloi Badia (Barcelona, 1983) assumeix la regidoria de Presidència i Territori, així com també la direcció del Districte de Gràcia, mentre que les altres funcions de Viejo queden repartides entre el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, que assumeix Universitats, i la segona tinenta d’alcaldia, Laia Ortiz, que es fa càrrec d’Educació.

Com a Regidor de Presidència i Territori, Eloi Badia assumeix funcions de coordinació de l’acció de Govern i també la direcció de la representació de l’Ajuntament a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les entitats municipalistes. De la seva àrea també depèn l’àrea de Relacions Institucionals de l’Ajuntament, d’Organització, Serveis Generals, Recursos Humans, l’Arxiu i la direcció del Programa d’Actuació Municipals (PAM) i els Programes d’Actuació dels Districtes (PADs), entre altres.

Badia, que va ocupar el número 12 en la llista de Barcelona en Comú a les eleccions municipals, és enginyer industrial, llicenciat a l’ETSEIB-UPC. Ha participat en projectes de cooperació a l’Equador, l’Argentina, l’Índia i el Paraguai en projectes per garantir l’accés universal a l’aigua i l’energia, entre d’altres. Entre 2007 i el 2015 va ser responsable de la Campanya d´Aigua de la Federació espanyola d´Enginyeria Sense Fronteres. Ha impulsat un canvi de model envers la gestió dels béns comuns, a través de la Plataforma Aigua és Vida, la Xarxa per la Sobirania Energètica i l’Aliança contra la Pobresa Energètica.

Ricard Vinyes substitueix Xavier Domènech

D’altra banda, Xavier Domènech, comissionat d’Estudis Estratègics i Programes de Memòria, també deixa el càrrec per ser el cap de llista de la candidatura En Comú Podem, i per tant ha estat substituït per Ricard Vinyes com a nou comissionat de Programes de Memòria.
Arxivat a