VÍDEO Detingut un lladre especialitzat en robar encastant el cotxe contra els aparadors

L'acusat acumula 41 arrestos en els darrers tres anys, vint-i-vuit de les quals aquest any

Vídeo d'una càmera de seguretat mentre es cometia un dels robatoris
Vídeo d'una càmera de seguretat mentre es cometia un dels robatoris
Redacció
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:37h
 
Detingut un lladre reincident

Detingut un lladre reincident especialitzat en robar en establiments pel mètode de l'encastament. Des de principis d’any, acumula 28 detencions per diversos delictes, acostuma a delinquir en grup assumint el lideratge. Els investigadors el relacionen amb 14 robatoris, comesos des d'aquest juny, en diverses botigues http://bit.ly/1S1jNIC

Posted by Mossos d'Esquadra. Generalitat de Catalunya on divendres, 6 / novembre / 2015


Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Barcelona un jove de 21 anys especialitzat en cometre robatoris mitjançant el mètode de l'encastament i que acumulava 41 detencions en els darrers tres anys, vint-i-vuit de les quals només aquest 2015 per presumptes delictes de conducció temerària, atemptat, resistència a l’autoritat, robatori i furt d’ús de vehicle, robatoris amb força, amenaces, detenció il·legal i lesions.

Segons fonts policials, el jove, veí Barcelona, actuava sempre en grup i utilitzava un vehicle que havia sostret el mateix dia o el dia abans. Un cop perpetrats un o diversos robatoris, abandonava el vehicle. Actuaven quan els establiments estaven tancats i trencaven l'aparador amb un mall o forçant les persianes metàl·liques. Segons els Mossos d'Esquadra, el jove liderava el grup i acostumava a ser el conductor del vehicle, tot i que no disposava carnet de conduir.
 


D'altra banda, tenia un gran domini de la conducció a altes velocitats i en el moment de cometre els robatoris o fugir del lloc del delicte no dubtava en realitzar infraccions de trànsit posant en risc la seva vida, la dels seus companys, la dels agents de policia o la de la resta d’usuaris de la via.

El grup hauria aconseguit més de 134.000 euros entre diners en efectiu i productes que després venien al mercat negre. La majoria dels fets s'haurien produït a Barcelona, tot i que també a Badalona, Ripollet i Castelldefels.
 

Un altre dels vehicles utilitzats pel presumpte lladre detingut pels Mossos Foto: ACN

Arxivat a