Detinguts dos menors per agredir un noi a les Festes de Gràcia de Barcelona i deixar-lo sense un ull

La Fiscalia ha decretat l'ingrés d'un dels acusats en un centre de menors

Europa Press
30 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:12h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors per un presumpte delicte de lesions a un altre noi, de 28 anys, que hauria perdut un ull. Es tracta d'un noi de Terrassa, acusat de ser el presumpte autor de l'agressió, i una noia de Barcelona, com a còmplice. Els Mossos han informat aquest divendres que la víctima va denunciar l'agressió la matinada del 16 d'agost en el marc de les Festes de Gràcia.

Segons els Mossos d'Esquadra, el noi estava amb la seva parella i uns amics quan una noia els va demanat una cigarreta. Quan li van respondre que no en tenien, la jove va començar a increpar-los i va tornar més tard acompanyada d'uns amics que portaven un pal de fusta. Poc després, van començar a agredir al grup, entre el qual hi havia a la víctima, que va caure a terra i va rebre una puntada de peu a la cara que li va provocar la pèrdua de visió.

Els detinguts han passat a disposició de la Fiscalia de Menors, que ha decretat l'ingrés del noi en un centre de menors i ha deixat la noia en llibertat. La investigació continua oberta a l'espera de detenir a la resta de membres del grup que va iniciar l'agressió.
Arxivat a