Inés Arrimadas: «La proposta de Junts pel Sí i la CUP és un desafiament a la convivència»

Ciutadans demana que el govern espanyol recorri al Tribunal Constitucional la proposta sobiranista | La dirigent de C's escomet contra totes les forces d'oposició en clau electoral espanyola

28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:37h
La dirigent de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha qualificat de “desafiament a la democràcia i la convivència” la proposta presentada per Junts pel Sí i la CUP i ha assegurat que no té legitimitat jurídica ni política. Ha demanat al govern espanyol que recorri la proposta davant del Tribunal Constitucional.  

Arrimadas ha dit que mentre que els ciutadans continuen estant obligats a complir les lleis, encara que no els agradin o no arribin a fi de mes, en canvi els polítics independentistes infringeixen la legalitat. Ha dit que Junts pel Sí i la CUP no han aconseguit la majoria de vots que buscaven el 27-S.

Inés Arrimadas ha aprofitat el moment per atacar durament la resta de forces de l’oposició. En clau electoral espanyola, ha acusat el PSC de mantenir-se en l’ambigüitat política, al partit Popular de no entendre que el problema que es viu a Catalunya és també polític, no només jurídic. I ha etzibat contra Catalunya Sí que es Pot per haver donat cinc dels seus vots  per l’elecció de Carme Forcadell.