Adif suspèn la licitació per a la construcció de la Sagrera

Foment atura la contractació després d'una resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals

Redacció
26 d'octubre del 2015
Actualitzat el 27 d'octubre a les 0:09h
Adif-Alta Velocitat ha anunciat aquest dilluns al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) que suspèn el procediment de contractació del projecte d'arquitectura i instal·lacions de l'estació de la Sagrera. Ho fa atenent un requeriment del tribunal per les al·legacions del Col·legi d'Arquitectes, que denunciava que no s'havia convocat un concurs d'idees pel projecte. Es tracta, doncs, d'una suspensió cautelar per decidir si aquestes al·legacions són suficients per fer variar o no el pla. 

El contracte de la licitació es va publicar al mateix BOE el 17 de setembre, i ara se suspèn en compliment de la resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals de 16 d'octubre. L'anunci deixa sense efecte la data límit de presentació d'ofertes prevista per al 6 de novembre i la data d'apertura d'ofertes econòmiques, prevista per al 26 del mateix mes.

Des del Ministeri de Foment es confia que el tribunal pugui resoldre la qüestió amb celeritat per modificar si cal el plec de condicions i poder tirar endavant la licitació de la redacció del projecte de les instal·lacions de l'estació barcelonina.
Arxivat a