Ada Colau rectifica i Barcelona encendrà els llums de Nadal el 27 de novembre

El consistori mantindrà la subvenció de 850.000 euros per a comerciants que vulguin enllumenar els seus eixos comercials

E.P.
16 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:09h

Llums de Nadal a Barcelona. Foto: Arxiu ND


L'Ajuntament de Barcelona finalment encendrà els llums de Nadal de la ciutat el divendres 27 de novembre i no el dimarts 1 de desembre com havia anunciat la setmana passada. Associacions de comerciants havien criticat la decisió i l'equip de govern d'Ada Colau ha decidit rectificar. L'enllumenat estarà encès des de les 6 de la tarda fins a la matinada i es mantindrà fins al dijous 7 de gener, després del dia de Reis.

Fonts de la Fundació Barcelona Comerç han informat que les negociacions es van centrar en una única conversa telefònica però que celebren igualment la decisió: "Rectificar és de savis". L'Ajuntament, a més, mantindrà la subvenció de 850.000 euros per a comerciants que vulguin enllumenar els seus eixos comercials.

A la plaça Catalunya sí que desapareixerà la pista de gel que va impulsar el govern municipal anterior i, al seu lloc, s'hi ubicarà una mostra de "comerç responsable" i s'hi celebraran altres activitats.
Arxivat a