García Albiol no assumirà responsabilitats tot i perdre vuit diputats

El candidat del PP assegura que dos mesos enrere haurien obtingut entre 6 i 7 escons | Afirma que Romeva i Junqueras ja estan movent-se per apartar Mas

Sánchez Camacho i García Albiol, l'endemà del 27-S
Sánchez Camacho i García Albiol, l'endemà del 27-S | ACN
28 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:55h
Xavier García Albiol no fa autocrítica i respon als mals resultats del seu partit passant a l'atac. Ha dit que "les eleccions no han donat un mandat per tirar endavant el procés independentista". No només això. Segons ell, hi ha un risc cert d'inestabilitat política i ha assegurat que "ens consta que en aquests moments Junqueras i Romeva ja s'estan movent per apartar Artur Mas". Ha advertit que s'està a les portes d'un període de gran incertesa que pot desembocar en noves eleccions.

García Albiol ha reconegut que esperaven millors resultats. Però que el 2012 havien obtingut el seu èxit més gran. Ha dit que Ciutadans es beneficia de no haver governat mai. Alhora, ha descartat assumir responsabilitats tot i haver perdut vuit diputats respecte els anteriors comicis perquè, segons ha explicat, partien fa dos mesos d'un punt de partida molt baix, d'entre sis i set diputats. Per tant, tal com ha afegit, el que ha aconseguit és remuntar la situació.

Ha rebutjat que es titlli el PP d'immobilista, i que ell defensa un nou finançament, però des de la lleialtat a l'Estat.
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S