Unió es mostra convençuda que tindrà representació

Surroca i Sánchez Llibre valoren l'elevada participació registrada | Duran Lleida: "Espero molt i bo" | UDC estaria en una forquilla d'entre 0 i 3 diputats segons el sondeig de TV3

Compareixença de Montserrat Surroca i Josep Sánchez Llibre
Compareixença de Montserrat Surroca i Josep Sánchez Llibre | Sergi Cámara
27 de setembre del 2015
Actualitzat el 28 de setembre a les 19:41h
L’enquesta de TV3 deixa a Unió al caire de la representació al Parlament. La forquilla estaria entre els 0 i els 3 diputats. El partit democristià obté en el sondeig un 2,9%, fregant el 3% necessari per obtenir representació. La portaveu, Montse Surroca, i el director de campanya, Josep Sánchez Llibre, han comparegut a un quart de nou del vespre. Surroca ha dit que valoren molt positivament l’elevada participació i que estan convençuts que seran presents al Parlament, sense fer valoracions de l’enquesta. "Les enquestes són enquestes i estem convençuts que Unió tindrà representació al Parlament", ha assenyalat Surroca.   

El president del comitè de govern d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha arribat a la seu del partit poc abans de les vuit del vespre. Ha dit tan sols que espera “molt i bo” d’aquesta nit electoral. Ell i el candidat, Ramon Espadaler, es troven reunits amb el seu equip de campanya i sortiran quan es tinguin dades oficials. 
 

Totes les notícies d'UDC de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S