El PP congrega 2.000 persones al Palau de Congressos de Barcelona

Més de dos-cents periodistas acreditats i un ambient més animat que en els anteriors actes al tancament de campanya de García Albiol

Mariano Rajoy i Xavier García Albiol al tancament de campanya del PP
Mariano Rajoy i Xavier García Albiol al tancament de campanya del PP | Ariadna Nadal
25 de setembre del 2015
Actualitzat el 26 de setembre a les 3:09h
El Partit Popular ha omplert aquest divendres el Palau de Congressos de Barcelona. Poques de les 2.000 butaques estaven buides. Potser és la presencia de l’expresdient francés Nicloas Sarkozy la que ha motivat una mica la base del partit. Banderes catalanes i espanyoles onejaven al vent. Fa uns dies, a l’acte que van fer diumenge passat a Badalona, sobtava la poca presència de banderes espanyoles. Els darrers dies, el PP ha endurit el seu discurs, amb atacs personals a Albert Rivera i a Ciutadans. Aquest matí, García Albiol li deia “covard” per no haver volgut entrar en la polèmica per les banderes.

Un total de 210 periodistes estan acreditats per a l’acte d’avui. Mentre Mariano Rajoy, Nicolas Sarkozy i García Albiol es reunien a l’hotel Juan Carlos I, una munió de gent arribava al recinte congressual. Música pop (Tina Turner, “the best”) amenitzava un ambient que fins ara no ha semblat gaire pujat de to als mítings del PP. 

El diputat Santi Rodríguez, en declaracions a NacióDigital, reconeixia que a l’inici de la campanya han tingut problemes per mobilitzar l’àrea metropolitana. Però que aquests darrers dies tenen una percepció millor. Aquest, el de la resposta ciutadana, és el gran enigma que en aquestes darreres hores angoixa la cúpula popular.
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S