García Albiol acusa Rivera de «covard»

El candidat del PP retreu al president de Ciutadans el fet de negar-se a entrar en la "guerra de banderes" originada a l'Ajuntament de Barcelona

25 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:10h
Xavier García Albiol ha pujat el to del seu discurs durant el darrer dia de campanya. Aquest divendres, a Badalona, ha acusat Ciutadans i Albert Rivera de ser uns "covards" per no voler entrar en la 'guerra de banderes'. Rivera deia aquest dijous, des de Mataró, que Ciutadans no necessita "gesticular amb banderes" i no s'ha d'entrar en el terreny dels símbols. I el candidat del PP ho ha aprofitat. Ha dit que, a partir d'ara, el PP respondrà cada vegada que s'ataquin símbols espanyols.

El candidat del PP ha presentat Badalona com l'exemple de la Catalunya que "els separatistes i Mas" volen que es quedi a casa. Ha recorregut a la por al corralito i ha exclamat: "No vull veure aquí la imatge d' un pensionista desesperat en un caixer per no poder treure els diners de la seva jubilació".

L'exalcalde s'ha passejat per la seva ciutat enmig de l'escalf de molts badalonins. Després de Reus i Girona, García Albiol s'ha volgut donar un alè de moral.


 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S