García Albiol acusa els sobiranistes de mostrar trets feixistes

El candidat del PP diu que les enquestes fallaran perquè hi ha vot ocult | Assegura que “els incidents de Reus estaven preparats” en referència a l'escridassada rebuda per Rajoy a Reus

25 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:17h
El candidat del Partit Popular, Xavier García Albiol, ha afirmat aquest matí que entre els sobiranistes “hi ha gent que entén la política de manera feixista i totalitària”. Ho ha dit davant dels micròfons de la Cope. García Albiol també s’ha referit als incidents de Reus, quan un grup molt nombrós de persones va escridassar-lo a ell i a Mariano Rajoy. Sobre els incidents a la capital del Baix Camp, ha assegurat que “crec que estaven preparats. Perquè jo vaig per tot arreu, a Santa Coloma, a l’Hospitalet, i tot és receptivitat”.

El candidat s’ha mostrat confiat sobre els resultats. Per ell, a Catalunya hi ha “por” i molt vot ocult. Ha dit que les enquestes que apareixen es fan sobre la base d’una participació del 65 o del 66%, però que aquest cop sí que la gent que normalment no vota a les “autonòmiques”, aquest cop anirà als col·legis electorals. Segons l’exalcalde de Badalona, la participació superarà el 70% i es pot situar entorn el 75% i sosté que molta gent li diu pel carrer que encara que no són votants del PP, el 27-S el votaran a ell. El periodista de la COPE, Carlos Herrera, l’ha acomiadat dient-li “li desitgem el millor”.  
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S