Espadaler: «Menys guerres de banderes i més resoldre els problemes de la gent»

Qualifica d’”espectacle” l’incident al balcó de l’Ajuntament | Acusa Jorge Fernández d’insultar Catalunya per dir que el debat sobre la nacionalitat és de psiquiatra

Ramon Espadaler, en el míting de Tortosa
Ramon Espadaler, en el míting de Tortosa | ACN
24 de setembre del 2015
Actualitzat el 25 de setembre a les 0:15h
En recinte quasi “sagrat”, a l’Espai Patronat de Tortosa, propietat del bisbat, UDC ha fet el seu míting a la capital del Baix Ebre. Ramon Espadaler s’ha referit a la “guerra de banderes” que s’ha produït aquest matí al balcó de l’Ajuntament de Barcelona. Ho ha titllat d’”espectacle” i ha exclamat “menys guerres de banderes i més resoldre els problemes de la gent”. Ha dit que la bandera d’UDC és la senyera, “que no du una estrella sinó dotze, les de la Unió Europea”. Segons ell, les guerres de banderes sempre acaben malament.

Espadaler s’ha referit a la necessitat de governar, de donar estabilitat  al país i d’afrontar els efectes de la crisi. Ha esmentat un correu electrònic que ha rebut d’un llicenciat en Dret, amb premi extraordinari de carrera, que parla diversos idiomes i que no troba feina. El candidat s’ha preguntat en veu alta: “Podem mirar als ulls a aquest noi i dir-li que esperi divuit mesos?”.  Tot seguit, Espadaler ha acusat el ministre espanyol de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, d’insultar Catalunya per les seves declaracions equiparant el sobiranisme i el debat sobre la nacionalitat a un tema de psiquiatre.

A Tortosa s'han aplegat prop d’un centenar de persones. Ha faltat a la cita Josep Antoni Duran i Lleida, que ahir va patir una indisposició i a qui s’espera demà en l’acte final de campanya. Això sí, a través del seu Twitter ha recomanat als seus seguidors seguir l'acte de la capital del Baix Ebre a través de l'streaming.

Totes les notícies d'UDC de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S