Rajoy evita el carrer a Girona

El president espanyol celebra un acte en una sala petita de l'Hotel Hilton de la ciutat gironina | El PP es cura en salut després dels incidents a Reus | Un centenar de persones l'esperaven per escridassar-lo després d'una entrevista

Mariano Rajoy, en un acte en un hotel de Girona
Mariano Rajoy, en un acte en un hotel de Girona | Maria Garcia
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:15h
El PP no ha volgut córrer riscos. L’experiència d’ahir no va ser gaire gratificant, amb escridassades i corredisses pel centre de Reus. I Girona és una plaça encara més complicada pel partit de Mariano Rajoy. Aquest matí, el president del govern espanyol tenia previst visitar la biblioteca Carles Rahola (l’escriptor gironí afusellat pels franquistes) però, finalment, la visita s’ha anul·lat. Oficialment, per manca de temps ja que el líder popular ha sortit tard de Barcelona.

Rajoy s’ha reunit avui amb els seus seguidors en un hotel, el Double Tree de la cadena Hilton, en una sala petita, atapeïda de gent. A fora, un grup xiulava i protestava per una presencia no volguda. Dins de la sala, una dona deia: “Digueu que pugin l’aire condicionat. Com és que no s’ha fet això en un teatre o un espai gran?”. Però un altre dels assistents deia que això era “perquè no hi hagi follón”. La premsa ha estat ubicada en un espai contigu molt estret.

El PP fa actes multitudinaris al Badalona de García Albiol i a l’Hospitalet. Però a “Catalunya endins” prefereix trobar-se en espais tancats i preservats. De fet, un centenar de persones l'esperaven per escridassar-lo a la sortida d'una entrevista a TV Girona. Aquesta és una altra de les fotografies que radiografien la realitat.
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S