Imputen un mosso per presumpta agressió a un jove en les manifestacions de Can Vies

La identificació de l'agent ha estat possible gràcies a la fotografia feta per un periodista

Europa Press
22 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:13h
Un jutge de Barcelona ha imputat un agent dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra per una presumpta agressió a un jove a la plaça de Sants durant les manifestacions en contra del desallotjament del centre okupa de Can Vies el maig del 2014, que van acabar en aldarulls. En una sentència, el titular del jutjat d'instrucció 3 de Barcelona, Gonzalo de Dios, el cita per interrogar-lo el dimecres 4 de novembre "en qualitat d'imputat".

El jutge també ha demanat al departament d'Assumptes Interns dels Mossos que identifiqui un agent que estava al costat de l'imputat durant els fets, també amb l'objectiu de prendre-li declaració. Els advocats Montserrat Fernández i Andrés García han recordat en un comunicat aquest dimarts que la identificació de l'agent, ara imputat, ha estat possible gràcies a la fotografia feta per un fotoperiodista, que també declararà com a testimoni.

La citació de l'agent es produeix després que l'Audiència de Barcelona admetés un recurs d'apel·lació interposat pels advocats en contra de l'arxivament de la causa que havia decretat el jutjat d'instrucció.
Arxivat a