Nicolas Sarkozy entra en l'arena electoral per ajudar el Partit Popular

L'expresident francès participarà al míting final amb Mariano Rajoy i García Albiol | Va endurir el discurs de la dreta, en competència amb el Front Nacional

21 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:57h
El jacobinisme entra en campanya. El de veritat, el francès. Avui s’ha sabut que l’expresident francès, Nicolas Sarkozy, participarà en l’acte final de la candidatura de Xavier García Albiol a Barcelona, juntament amb Mariano Rajoy.

Sarkozy va ser president de la República francesa entre 2007 i 2012 i aspira a tornar a l’Elisi, en les eleccions del 2017. De momento, ja ha aconseguit fer-se amb el lideratge del seu partit, la Unió per una Majoria Popular (UMP), la principal força de la dreta francesa que pertany, com la formació de Rajoy, al Partit Popular Europeu.

Sarkozy representa el sector més conservador del seu partit. I segurament, si parlessin d’immigració, trobaria algun punt de connexió amb el discurs de García Albiol. A l’expresident francès se’l va acusar d’endurir el llenguatge de la dreta en temes d’immigració i seguretat per arrabassar vots a l’extrema dreta francesa, el Front Nacional.
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S