García Albiol insisteix en el vot etnicista i fa una crida als «catalans d'adopció»

El candidat del PP torna a agafar-se a les manifestacions de Montserrat Carulla tot i que l'actriu ja va denunciar que se li havia distorsionat el missatge | L'exalcalde enarbora una bandera espanyola combinada amb la senyera al seu feu badaloní

García Albiol amb una bandera espanyola-catalana
García Albiol amb una bandera espanyola-catalana | Josep Manuel Gutiérrez
20 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:00h
Xavier García Albiol ha fet aquest diumenge a Badalona una crida al vot etnicista. No és el primer cop que ho fa. A la plaça de Trafalgar, ha cridat: “Que aixequin el braç els catalans d’adopció, els qui esteu aquí provinents d’altres llocs d’Espanya!”. Una gernació l’ha respost. Ha dit el que ha repetit en aquesta campanya altres cops: “Franco no us va agafar i us va posar en uns trens perquè vinguéssiu aquí, sinó que vau venir aquí a buscar feina. El dia 27 heu d’anar a votar”. El PP ho fia tot a la mobilització de l’àrea metropolitana.   

García Albiol estava en la seva salsa aquest migdia a Badalona. El barri de Llefià és un dels seus feus. Aquí hi ha la seva gent. Ha fet un discurs abrandat, de peronisme de dretes. Ha començat saludant a “les banderes catalanes i espanyoles juntes”. Un dels moments estelars de la seva intervenció ha estat quan ha enarborat una bandera amb la rojigualda i la senyera juntes amb un cor al mig.

A Badalona. Al feu perdut, una ferida que mostren cada dia els dirigents del PP. L’unionisme intueix la garrotada. Avui el PP s’ha trobat en una plaça que s’anomena de Trafalgar, lloc sorprenent per organitzar un míting del PP. Trafalgar va ser, el 1805, una de les grans derrotes militars espanyoles, davant del Regne Unit. Un indici de cara al 27-S?
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S