Blaumut suspèn el seu concert a la Mercè per una disfonia i una infecció respiratòria del cantant

Coriolà actuarà a les nou del vespre, tal com estava previst

ACN
19 de setembre del 2015
Actualitzat a les 20:09h
El grup Blaumut ha decidit aquest dissabte suspendre el concert que havia d'oferir aquest vespre a la plaça Catalunya en el marc del 20 aniversari de la Mostra d'associacions de les festes de la Mercè de Barcelona. A través d'un comunicat, la banda ha explicat que el motiu és una "disfonia i una infecció respiratòria alta" que pateix el cantant, Xavi de la Iglesia.

A les nou del vespre sí que actuarà Coriolà, tal com estava previst, diumenge serà el torn d'Obeses, Pepet i Marieta i Buhos i dimecres es farà l'espectacle 'Gitanos Catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia', on participaran una trentena d'artistes com els cantants de Txarango i La Pegatina; Las Migas, Rumba Tres, Titot Ribera o Gertrudis.

El concert de Blaumut s'havia de fer a les 22.15 hores a la plaça Catalunya. La banda, a través del seu Facebook, ha assegurat que els "dol moltíssim" no poder actuar "aquesta nit tan especial" per la 'baixa' del seu cantant i ha subratllat que han de "vetllar per la veu i la salut del Xavi i procurar que es recuperi al més aviat possible".
Arxivat a