Dos joves de 18 anys moren en un accident entre un cotxe i un autobús al barri de Pedralbes de Barcelona

El xoc, que també ha deixat quatre joves més ferits, s'ha produït a les sis del matí

Redacció / ACN
19 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:47h
Dos joves de 18 anys han mort aquest matí, a les sis, al barri de Pedralbes de Barcelona, quan el cotxe amb què viatjaven ha xocat contra un autobús sense passatgers. En el turisme hi viatjaven sis joves i ha xocat lateralment i de forma violenta contra un autobús urbà de la línia 22 -que cobreix el trajecte entre plaça de Catalunya i l'avinguda Esplugues- que anava pràcticament buit. Entre els ferits hi ha una noia en estat greu, traslladada a la Vall d'Hebron, i tres joves afectats de menys gravetat.

El xoc ha passat al xamfrà de l'avinguda Pearson amb l'avinguda Pedralbes. Un dels joves ha mort al lloc de l'accident i l'altre mentre el traslladaven cap a l'Hospital Clínic. El conductor ha hagut de ser atès per una crisi d'ansietat.

Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques -que hi ha desplaçat set ambulàncies- un dels joves ha mort al mateix lloc de l'accident i l'altre mentre el traslladaven a l'Hospital Clínic. El conductor de l'autobús ha hagut de ser traslladat també a un centre hospitalari per una crisi d'ansietat.

El cotxe ha col·lidit per causes que es desconeixen contra la part darrera lateral de l'autobús de TMB, que estava aturat en un semàfor. A l'autobús hi havia quatre usuaris, que no han necessitat atenció mèdica, i el conductor, que, malgrat no haver patit lesions, ha marxat pel seu propi peu a un centre mèdic per fer-se una revisió.

La Unitat d'Investigació i Prevenció d'accidentalitat de la Guàrdia Urbana està investigant les causes per realitzar l'atestat corresponent. L'Ajuntament de Barcelona ha activat el servei d'atenció psicològica per atendre els familiars.
Arxivat a