García Albiol compara Catalunya amb Veneçuela des del Círculo Ecuestre

"Quin país ens ve al cap quan pensem en un lloc on els seus governants incompleixen la legalitat vigent?", es pregunta el candidat popular

17 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:48h
El candidat del PP català, Xavier García Albiol, s'ha despatxat a gust aquesta tarda al Círculo Ecuestre. Potser ha estat l'ambient que desprenen els salons del club, o la seguretat que aporta trobar-se entre amics. El candidat ha preguntat a l'auditori: "Quin país ens ve al cap quan pensem en un lloc on els seus governants incompleixen la legalitat vigent?". I tot seguit ha contestat: "Veneçuela? No, pensem en Catalunya".

García Albiol ha dit que no vol canviar la ideologia dels votants. Però demana als votants catalanistes moderats i als socialistes que no vulguin la separació que el votin.  Ha parlat de candidatura transversal per definir l'opció del PP en aquestes eleccions.

També s'ha referit al pronunciament de la Comissió Europea, per fer-se fort en la idea que Catalunya restaria fora de la UE en cas que el procés sobiranista avanci. I al fer-ho, com estan fent aquests dies els candidats del "no", admetia el caràcter excepcional dels dies que vivim.

Miguel Duran demana una "acció fàctica contundent" a Catalunya

En el col·loqui l'empresari Miguel Duran ha preguntat a Xavier García Albiol per l'actitud, segons ell, naïf, del govern espanyol davant el procés. Duran ha dit. "Més que aquesta borratxera de legalitat que tant esmenteu, jo preferiria una acció fàctica de l'Estat".

Duran, expresident de l'Once, s'ha queixat que hi ha por a sortir al carrer amb la bandera espanyola.
 

Totes les notícies del PP de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S