El curt «Bram» ja s'està gravant aquests dies al Berguedà

La pel·lícula es presentarà al proper festival de cinema fantàstic de Sitges

Aida Morales
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:22h
Escena de la gravació de 'Bram'
Escena de la gravació de 'Bram'

Equip de 'Bram'. Foto: Albert Garrido.

 

Els guionistes, directors i tècnics del curtmetratge Bram han aprofitat aquesta setmana per gravar les principals escenes de la pel·lícula de cinema fantàstic que es presentarà al proper festival de cinema fantàstic de Sitges. De fet, han hagut de concentrar les gravacions en quatre dies, entre els boscos del pla de Campllong, a Castellar del Riu, i diversos entorns naturals i industrials del Berguedà. 

Així ho han explicat a NacióBerguedà membres de l'equip, tot destacant la "gran implicació" de totes les persones que hi participen, i que ho estan donant tot durant aquests quatre dies. La principal complicació, han dit, ha estat el mal temps, que ha obligat a repetir escenes i a demorar les gravacions. No obstant això, els més de 40 participants en l'elaboració d'aquest film estan "implicats" i, en conjunt, ha afirmat que tot està sortint "molt bé".

Aquest film, que inclourà tocs de terror clàssic basat en els anys 70 i 80, intentarà fer reflexionar sobre les quimeres de la infantesa, i el pas cap a la vida adulta. Ho farà en un entorn complicat, amb la presència d'una criatura que apareix i confon, i amb una mort sobtada com a punt detonant de la pel·lícula. 

Com a actors principals, 'Bram' compta amb el jove Marc Aguilar, un dels protagonistes. Aquest té una considerable experiència en el món del cinema, ja que ha participat en llargmetratges com 'Barcelona 92' o 'Capa negra'. Així mateix, el film també té en el seu equip d'actors Ramon Radós, Azahara Moyano i David González 'Pitu'. 

Com a objectiu final, aquesta curtmetratge vol esdevenir una de les grans sorpreses del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. A més, el seu equip també espera poder-la portar a altres festivals nacionals i internacionals. Sigui com sigui, "Bram" està essent un gran repte pel jove equip que l'està produint.
 

Escena de la gravació de 'Bram'