L'alcalde de Sabadell prescindeix del xofer personal

Juli Fernàndez opta per no utilitzar alguns dels serveis dels quals gaudia l'alcaldia

Nació Sabadell
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:20h
 

Juli Fernàndez, en el seu despatx d'alcalde. Foto: Juanma Peláez


L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha optat per prescindir del xofer personal per moure’s en el seu dia a dia com a màxim representant de la ciutat. Aquesta és una de les primeres decisions que ha pres emmarcat en la “manera diferent de fer política” que tant ERC com la Crida per Sabadell han anunciat.
 
Segons ha pogut saber Nació Sabadell, Fernàndez ha prescindit del xofer del seu vehicle oficial. Les fonts consultades han explicat que es tracta d’una mesura que implica la normalitat en el dia a dia de l’alcalde, de manera que Fernàndez es mourà de manera habitual amb vehicle propi.
 
El vehicle del qual disposa alcaldia, una furgoneta, s’utilitzarà només per a actes que requereixin un desplaçament extraordinari, com ara actes molt propers per hora però llunyans l’un de l’altre, o si hi ha la necessitat de desplaçar diverses persones juntament amb l’alcalde. En aquestes ocasions, s’estudiarà qui ha de ser la persona encarregada de conduir la furgoneta.
 
Tant l’alcalde com els regidors de govern optaran, així, per desplaçar-se amb mitjans propis, ja sigui amb cotxe, moto o bicicleta, si el desplaçament a peu o en transport públic no es planteja com una opció.
Arxivat a