El MWC confia en seguir la «bona relació» amb Barcelona durant el mandat de Colau

Respecte a la reivindicació de la líder de BComú de fer que el congrés tingui un major impacte social a la ciutat, John Hoffman ha considerat que precisament aquest és l'objectiu de la MWCapital

Europa Press
06 de juny del 2015
Actualitzat el 21 de gener del 2016 a les 17:17h
El conseller delegat de GSMA -associació mundial de la indústria mòbil impulsora del Mobile World Congress (MWC) i la Mobile World Capital (MWCapital)-, John Hoffman, ha confiat que seguirà la "bona relació" amb Barcelona durant el mandat d'Ada Colau (BComú) i que la capital catalana es mantindrà com a seu de l'esdeveniment durant els pròxims anys.
  
En declaracions a Europa Press, Hoffman ha afirmat: "Sempre hem tingut i crec que continuarem tenint una bona relació amb Barcelona; espero que seguirà essent així".
  
Respecte a la reivindicació de Colau de fer que el congrés mundial de mòbils tingui un major impacte social a la ciutat, Hoffman ha considerat que precisament aquest és l'objectiu de la MWCapital, que recau a Barcelona com a mínim fins al 2018.
  
"Fa uns anys ens vam plantejar com fer que no tot passés en quatre dies, sinó durant els 365 dies de l'any, i portar la mobilitat a tot arreu, i això és la Mobile World Capital", ha argumentat.
  
Ha sostingut que a través de la MWCapital es fomenten programes i activitats per al conjunt de la societat amb mentalitat "inclusiva", i no només per a Barcelona, sinó per a tot Catalunya, i ha posat l'exemple del programa mSchools, que impulsa el desenvolupament d'aplicacions mòbils en centres educatius catalans i premia els millors projectes amb formació tecnològica.