La Hisenda pròpia continua fent camí

El Govern convoca divuit places més | Hi podran optar funcionaris A1 que acreditin experiència

per ACN, 11 de novembre de 2014 a les 10:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat de Catalunya ha convocat un concurs per cobrir divuit places més per a la Agència Tributària de Catalunya, concretament de l'escala d'inspecció tributària del cos superior d'inspecció i tècnica tributària (subgrup A1), segons publica aquest dimarts el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. En aquestes oposicions hi poden optar personal que pertanyin a cossos o escales del subgrup A1 mitjançant una promoció interna i que tinguin una antiguitat d'almenys dos anys de servei actiu com a funcionari. Els aspirants hauran de superar primer quatre proves i, en cas que ho aconsegueixin, hauran d'aprovar un curs de tres mesos amb avaluació continuada i impartit per l'Escola d'Administració Pública.

Per optar a algunes de les places, els aspirants primer hauran de prendre part en les proves avaluades per un Tribunal Qualificador presidit pel catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i conseller del Banc d'Espanya Guillem López Casasnovas. Les proves inclouran un temari format per matèries de comptabilitat, dret financer, tributari, dret mercantil i coneixements de llengua catalana per als qui no acreditin el nivell C1, entre d'altres.


Les persones que superin les proves del concurs d'oposició prendran part en un curs de tres mesos sobre les matèries de procediment d'inspecció i d'altres relacionades amb l'escala d'inspecció tributària del cos superior d'inspecció i tècnica tributària de la Generalitat. En el curs es requerirà superar unes proves objectives sobre el temari mitjançant una avaluació continuada.

El passat 14 d'abril, el Govern ja va anunciar la convocatòria de 24 places per formar part de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), concretament del primer cos tècnic de gestors tributaris de Catalunya. La creació d'aquest cos ja estava prevista en la Llei d'acompanyament dels Pressupostos de la Generalitat per a aquest any i implicava l'ampliació de l'estructura de l'ATC amb l'equip humà necessari per a la recaptació dels tributs propis i cedits.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

 

Participació