La informació imprescindible pels voluntaris del 9-N

per Laura Alberch, 6 de novembre de 2014 a les 10:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El procés de participació del 9-N compta amb diverses classes de voluntaris en funció de les seves tasques. Per mantenir un clima d'imparcialitat, és convenient que no portin cap peça de vestir, complement o emblema relacionat amb el posicionament del procés de participació. També és necessari que els voluntaris portin el telèfon mòbil que van posar a l'inscripció i 100% carregat. 


Documentació que cal portar

- DNI
- Còpia del missatge electrònic rebut, amb la designació com a voluntari/ària
- La informació general i específica continguda en aquest document

- La documentació que hagin de dur de forma específica, d’acord amb les tasques assumides, que s’indica en cada cas (fulls de transmissió de dades, llistes de voluntaris, etc.)

Els coordinadors del procés

Han de romandre en el local de participació que tenen assignat des de les 7.30 hores fins que finalitzi l’avaluació provisional de resultats i li siguin lliurats tots els sobres amb la documentació i una còpia de l’acta de la jornada de participació de totes les meses del seu local de participació.

Informació dels coordinadors del procés 

Els gestors de la mesa

Han de romandre en el local de participació que tenen assignat des de les 8 h fins que finalitza l’avaluació provisional de resultats, la tramesa de dades i el lliurament de la documentació, moment en què, després d’haver-ho consultat al coordinador del procés, poden marxar. 

Informació dels gestors de mesa

Els membres de la mesa 

Els membres localitzen la mesa que tenen assignada a les 8 h i es presenten davant del gestor de mesa o, si hi manca, del coordinador del procés. Aquest els lliura una etiqueta de color verd que han de posar-se en un lloc ben visible i portar durant tota la jornada de participació. 

Informació dels membres de la mesa

Els operadors del CRI

Les persones designades com a operadores del Centre de Recollida d’Informació (CRI) es presenten el 9 de novembre a les 7.30 h a la seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI).

Informació dels operadors del CRI

Voluntaris d'equipament/local

Els voluntaris d’equipament podran votar a la mateixa seu on són voluntaris. Cal que s’adrecin al coordinador del procés per saber en quina mesa poden participar.

Informació dels voluntaris d'equipament/local 

Suplents

En cas que el Centre de Recollida d’Informació (CRI) s’hagi de posar en contacte amb els 
suplents, ho farà al número de telèfon mòbil que hagin comunicat a la sol·licitud. 

Informació dels suplents 

Altres informacions importants 
 

Manual per utilitzar l'ordinador

Full de transmissió de dades  

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació