Sitges estrena l'última pel·lícula del mític Jean-Luc Godard

El director francès experimenta i reflexiona sobre i les possibilitats del cinema a «Adieu au langage 3D»

ACN/Redacció
08 d'octubre del 2014
990_1412776107godard
990_1412776107godard


El 47è Festival de cinema de Sitges estrena el nou treball del mític i històric director francès Jean-Luc Godard: 'Adieu au langage 3D'. Si aquest dimarts el certamen va projectar el nou treball de David Cronenberg, 'Maps to the stars', aquest dimecres al vespre es projecta un dels altres plats forts del festival del director de films tan importants com 'Bande à part ' (1964) o 'Alphaville, une étrange aventure de Lemmy Caution' (1965).

El director del Festival de Sitges, Ángel Sala, va explicar en la roda de premsa del passat juliol que és una història que està plena "de metàfores i lladrucs de gos". La pel·lícula és en la Secció Oficial a Competició, tal com es va anunciar aquest dilluns.

"És Godard i qualsevol cosa que diu és polèmica. Benvinguda sigui", va manifestar Sala. De fet, el director francès experimenta i reflexiona sobre el llenguatge i les possibilitats del cinema. Més enllà d'això, la pel·lícula fa referència a la relació entre una dona casada i un home solter, que viuen una relació d'amor i odi.