La catifa vermella de Sitges, a punt per rebre una gran llista d'estrelles

Roland Emmerich, Antonio Banderas, Ariadna Gil, Álex de la Iglesia o Joe Dante són alguns dels talents que visitaran el Festival

Esteve Plantada
27 de setembre del 2014
Terry Gilliam, un ex-Monty Python a la catifa vermella de l'edició passada.
Terry Gilliam, un ex-Monty Python a la catifa vermella de l'edició passada. | Sitges Festival
Sitges és terror, fantàstic i zombis en processó. Però també és glamur i estrelles de cinema, tal com ha de ser en un dels festivals de referència del sector. Aquest any, a més, la llista d’actors i directors que passaran per la “catifa vermella” de Sitges és llarga, variada i molt àmplia, amb força representants del cinema català i espanyol, però també molt de talent internacional. Tots ells, referències de primer nivell que seran a Sitges entre el 3 i el 12 d’octubre per presentar les seves darreres produccions.

Entre els noms més destacats cal assenyalar figures com Roland Emmerich, Antonio Banderas, Franco Nero, Joe Dante, Álex de la Iglesia, Ariadna Gil, Manuela Vellés, Rodrigo Cortés, Pablo Helman, Bruce LaBruce, María Kosty, Dick Miller, Jim Mickle, Fabrice du Welz, Joo-Hwan Jang, Kevin MacDonald, Hugo Silva, Macarena Gómez, Juanfer Andrés i Esteban Roel, Peter Safran, Gary Dauberman, Helena Nogueira, i l’equip de REC 4 al complet, entre molts d’altres. 

L'actor Antonio Banderas, una de les estrelles que desfilarà per la catifa vermella de Sitges 2014. Foto: ACN