La regidora del PP de l'Arboç reclama 6.000 € als Diables per injúries

, L'Arboç | 05/03/2014 a les 16:01h
Arxivat a: Societat, versots, Laura Aragon, cultura popular, Diables de l'Arboç
Aquesta notícia es va publicar originalment el 05/03/2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge dels Diables de l'Arboç Foto: Diables de l'Arboç

Laura Aragón, regidora del PP a l'Arboç (Baix Penedès), va denunciar a la colla pels versots de la passada Festa Major. Des del Ball de Diables emmarquen les paraules en la tradicional sàtira política de la festa.

Més informació a Baix Penedès Diari

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Un consell
Anònim, 05/03/2014 a les 16:29
+35
-2
que si posi fulles. Versots = cultura popular= festa del poble = tradicions= critica a l'ordre establert= llibertat d'expressió= que es foti si li cou. Raó que els versots donaven de ple a la diana.

senyora Aragón: fes-te fotre!
Caspaña
Anònim, 05/03/2014 a les 16:58
+24
-4
Si ells i altres espanyolistes com ells, haguessin de pagar a cada català per dir-nos, dia sí i dia també, terroristes, nazis, idiotes, i demés subtileses semblants ... estarien ben arruïnats i se'ls acabaria la "siesta"
Hi estic d'acord
Janot, 05/03/2014 a les 19:01
+14
-1
Que els vagi a reclamar als seus companys del govern de Madrid que li pagaran amb el devessall de diners de l'espoli fiscal al qual estem sotmesos els catalans des de temps immemorials.
Cap problema
Anònim, 05/03/2014 a les 19:47
+18
-1
L'any que ve, més. I amb més mala bava. Ja cal que es prepari.
¡manos limpias, a qué esperais!
marvin, 05/03/2014 a les 19:50
+6
-3
acudid a defender a los españoles de bien como en el 36
Que s´en vaigi a viure a Espanya
Anònim, 05/03/2014 a les 21:10
+7
-0
Segur que ni els va anar a escoltar els versots.
xirigotes
Xavier V, 06/03/2014 a les 07:57
+6
-0
Hauriem d'haver denunciat les xirigotes que es fotien dels catalans. Ni que fos per riure un cop més de les incongruències d'aquesta gentola unionista.
Els versots
Enric, 06/03/2014 a les 12:14
+3
-0
Fa molts anys que polítics de tots els colors "aguanten" els versots i que moltes persones de fora l'Arboç anem a escoltar-los per que a les nostres viles no hi prous "versots" per fer el mateix. Si no li agrada, que no es presenti, abans ja sabia que podia passar, ara a que venen les queixes.A més, si no surts als versosts no ets ningú !!! que tonta....
I de les chirigotas que insulten als catalans
Anònim, 06/03/2014 a les 12:21
+3
-0
no hi té res a dir aquesta càrrec electa i representant d'una part dels ciutadans de Catalunya, en concret de L'Arboç? Allò sí se li refot, oi?
A qui li pica, que es rasqui
Anònim, 06/03/2014 a les 16:38
+1
-0
Poc sentit de l'humor té aquesta senyora: com a càrrec electe, llevors públic, ha de saber fer front a coses com aquestes, si no, que es quedi a casa i no vulgui sortir a la palestra (disculpes si el comentari sona antifeminista, al tracta-se d'una dona, però diria el mateix si la queixa vingués de part d'un home!)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
A Catalunya cada any s'utilitzen 892 milions de tovalloletes | Adrià Costa
Guillem Genovès | 12 comentaris
01/01/1970
Les depuradores pateixen avaries per culpa de les tovalloletes llençades al vàter, que embussen les instal·lacions | Aigües de Barcelona impulsa una campanya per conscienciar d'aquest mal hàbit
La Torre Glòries és l'edifici que s'havia ofert per a l'EMA | Adrià Costa
Jordi Bes | 22 comentaris
01/01/1970
Amsterdam és la ciutat escollida per acollir la seu de l'EMA, finalista juntament amb Milà i Copenhaguen | La tensió política ha contribuït decisivament a minvar les possibilitats barcelonines tot i tenir una molt bona puntuació tècnica
01/01/1970
La documentació que podria estar vinculada amb el referèndum s'ha enviat a l'Audiència Nacional
01/01/1970
Víctor Duque és el secretari general del polèmic sindicat Unió Federal de Policia (UFP), que ha protagonitzat també diverses polèmiques en relació al procés sobiranista
Una escena de la magnífica «Viaje al fin de la noche» | Alba Muñoz
Teresa Ferré
01/01/1970
La companyia Proyecto 43-2 acaba d’estrenar a Barcelona "Viaje al fin de la noche", la darrera peça de la trilogia sobre el conflicte basc i la memòria col·lectiva
Oriol Junqueras i Carles Puigdemont, en una sessió al Parlament | Adrià Costa
Oriol March | 6 comentaris
01/01/1970
Junts per Catalunya i ERC ja negocien el paper del president i del vicepresident en cas de victòria electoral, i aposten per restituir-los | En cas que els dos estiguin privats de llibertat, s'investiria un nou cap de l'executiu i d'aquí que aparegui el nom de Marta Rovira
Un dels cuiners del Fòrum Gastronòmic, en plena feina | J.M. Gutiérrez
01/01/1970
Recull de les millors imatges de J.M. Gutiérrez
Un cartell a la conselleria de Justícia, demanant l'alliberament de Mundó | Twitter @oburgada
01/01/1970
El conseller de Justícia reclama una "victòria inapel·lable" el 21-D