Acabada la bombolla, s'acaba Albiol

| 06/03/2013 a les 23:59h
Arxivat a: L'article del dia
Aquesta notícia es va publicar originalment el 06/03/2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Anys de creixement econòmic artificial vinculat a la construcció van crear una gran necessitat de mà d'obra i això va generar un flux d'immigració massiu i constant al llarg del temps. Tot plegat va pressionar enormement els estrats més baixos de la població anterior, que procedia, majoritàriament, de la immigració meridional dels anys seixanta.

Tot plegat, una història coneguda que ha desembocat en la situació actual. Però ara Catalunya ja no és territori receptor d'immigració, sinó al contrari. El context anterior ha desaparegut i les ofertes polítiques d'aquella època -des del papers per a tothom fins a l'expulsió dels sense papers- simplement han decaigut. Per això Plataforma per Catalunya, l'antiga gran amenaça, és ara un partit en decadència política que en les últimes eleccions va tenir el suport d'un misèrrim 1'66 per cent dels electors.

En definitiva, Xavier Garcia Albiol és un anacronisme d'aquella bombolla immobiliària. Badalona és la tercera ciutat de Catalunya i mereix un alcalde que resolgui els problemes des del catalanisme democràtic i el respecte a totes les persones. CiU, PSC i ICV són majoria i en tenen la responsabilitat.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

També us pot interessar

 

COMENTARIS

indignat 2.0.
Reusenc v.2.0, 06/03/2013 a les 23:16
+20
-61
Artículo que no supera un 2,1 sobre 10 en la ESO. Ahora resulta que este señor Albiol es el culpable de la burbuja y demás desastres que tenemos en nuestra comunidad y en la ciudad de Badalona. Ni palabra del alcalde de Barcelona, LLeida,Girona ni Tarragona ni de los presidentes de la Generalitat que dieron su apoyo al Gobierno central,parece que el problema solo existe en Badalona. El alcalde que se merece Badalona es el que votan los ciudadanos, no el que el que defiende el "catalanismo democrático", que vete a saber que significa, del Sr. Cot.
Imatge denigrant de Badalona
Anònim, 07/03/2013 a les 00:16
+60
-13
Jo m'imagino els pobres badalonins amb dos dits de front avergonyits del "caudillet" que tenien d'alcalde.

El Pp ha fet la viu viu a la xenofòbia per robar vots a PxC.

Si hem llegeix algún votant del PPsoe, uPPyd-C's o PPxC vagi a pendre pel cul!
Acabat, menys la pasta
Anònim, 07/03/2013 a les 00:23
+40
-7
Sí, sí, molt acabat. Però la pasta que ha parasitat aquest trepa inútil i anafabet no se l'acabarà ja mai.
A Salvador Cot. Compte amb els missatges negatius subliminals..(emmascarats d'independentisme)
Carles Camins, 07/03/2013 a les 05:52
+13
-4
A Salvador Cot. Compte amb els missatges negatius subliminals..(emmascarats d'independentisme)

Pel que he vist, crec que conscient o inconscientment (i potser de bona fe, ..no ho se) ..
la Pel·licula ("Quan convé seguem cadenes". A.Verdaguer, Salvador Cot, --no confondre amb una altra pel·licula anunciada mesos abans) porta un missatge subliminal gens positiu pel procès independentista.

Transmet Odi, violencia, por, precisament elements que els agents espanyols infiltrats a Catalunya (CNI, etc etc) volem inculcar en el insconscient col·lectiu català.

No ens deixem enganyar per oportunismes, o missatges negatius emmascarats d'independentisme.

Els missatges negatius d'odi, violencia, por, i entrebancs ja els tenim cada día a les notícies, si precisament es vol fer una pel·licula que ajudi el procés, s'han de fer missatges positius, que transmetin en l'inconscient col·lectiu català:
Moral de Victòria, pau, seguretat, èxit, concordia, convivència, respecte, etc..

(Per posar només un petit exemple: Escenes com les de multitud de manifestants independentista amb cara d'exaltats escridassant i amb gestos violents a un indefens alcalde amb cara de tristor i indefensió, les podria ara mateix signar el mateix CNI infiltrat al nostre país, i ben segur que no és la imatge internacional que necessita avui el nostre procès)

No ens fem gols a la nostra propia porta, ja prou feina tenim.

Per exemple, ho fàcil que seria per transmetre aquests factors positius, fer una pel.licula "rodada", l'any 2020, on ja en una Catalunya Independent consolidada, es mostrés com el nostre poble, amb plena identitat, torna a ser el motor i l'espurna per dotar al món la transformació a la Pau i Justicia, que tant el va caractareritzar quan erem un pais lliure.

Endavant! no ens deixem enganyar amb missatges subliminals negatius o derrotistes emmascarats d'independentisme.

Prego Sr. Salvador Cot, com a promotor de la pel·licula, per tal d'eliminar qualsevol rumor que corre per les xarxes de possible infiltració d'elements del CNI en la concepció d'aquesta pel·licula, que miri de fer tots els possibles per evitar aquest tipus d'escenes o misstages subliminals derrotistes i que crein arquetipus negatius que ens cal foragitar d'una vegada per totes del procès, si de veritat volem assolir l'èxit, i no encallar-nos com ha passat tans i tans anys d'independentisme infiltrat de trenca-vidres.

Una cordial Salutació,

Carles Camins
Paradoxes
Pep Cirera, 07/03/2013 a les 08:40
+25
-2
Per exemple:

Que un alcalde del PP sigui antiimigracionista quan el seu partit va favorir la immigració massiva i il·legal.

Que gent d' "esquerres" estiguin a favor de la immigració quan la provoca la pobresa i es fa servir per empitjorar les condicions laborals dels treballadors i justifica la marginació de dones i homosexuals.

Que "catalanistes" estiguin a favor de la immigració massiva que posa en perill la identitat, cultura i democràcia a Catalunya.

Que els "tolerants" no tolerin els que no pensen com ells.

Que s'amagui els problemes (amb censura inclosa) que la immigració massiva ha provocat i es deixi la seva solució en mans de l'Anglada i gent semblant.

Que s'apaludeixi aquest fenòmen amb el pretext de no ser racista i xenòfob tot mostrant racisme i xenofòbia anticatalana i antiespanyola.

És "curiós", tot plegat...
Castella és com ella i la Faes és criminal.
MIK., 07/03/2013 a les 09:08
+19
-5


Abans d'ahir, el gran periodista Jordi Barbeta ja va proclamar que, des de fa més de 300 anys, darrere d'"AAENPSY" s'hi amaga Castella.

Tu, benvolgut Cot, encara no ho has descobert.

La nació castellana fa més de 300 anys que vol destruir la nació catalana. "AAENPSY" és un pseudònim maligne.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.Albiol
Anònim, 07/03/2013 a les 09:20
+18
-5
Prepotente con actitudes chulescas, se le acaba el chollo.
No és veritat
Anònim, 07/03/2013 a les 09:43
+23
-1
NO SE'N VAN. Fins i tot el darrer any hi ha hagut un superavit de 1000 immigrants....
I tu un 0'5 en lectura
Jordi Saura, 07/03/2013 a les 09:55
+22
-5
Reusenc. No en sé ni vull puntuar l'article del Sr. Cot, però tu com a lector no arribes ni a 0'5 sobre 10 ni a l'ESO, ni a Primària. On diu que l'Albiol sigui el responsable de la bombolla? jo diria que enlloc, però tu envesteixes com un toro de lídia com només sabeu fer tots els españoleros. Abans de parlar llegeix, pensa, reflexiona, no et llencis a escriure, és bo pensar, ja sé que no hi esteu gaire acostumats, però creu-me, va bé, encara que només sigui de tant en tant.
Los expulsará el Sr. Cot?
El cura loco, 07/03/2013 a les 09:56
+30
-19
La burbuja inmobiliaria se ha ido, pero los marroquíes se han quedado. Nuestra juventud está emigrando, pero los marroquíes siguen viniendo. Los catalanes aumentan las cifras del paro y los marroquíes las del censo. Los catalanes siguen buscando trabajo y los marroquíes las ayudas sociales. Las empresa catalanas siguen mandando gente al paro, pero las mafias de Marruecos siguen enviando africanos a Cataluña.
¿Quiere dar a entender el Sr Cot, con este escrito, que serán expulsados todos los marroquíes que estén sin trabajo?
al carrer
Jordi60, 07/03/2013 a les 10:17
+13
-4
Que el fotin al carrer i despres el de Castelldefels i de pas
que a L,Albiol li treguin tota la merda i la publiquin que segur que en te molta
Curita
Anònim, 07/03/2013 a les 10:41
+27
-10
Quan dius "catalanes" i "Cataluña", vols dir que t'hi sents identificat? Perquè potser a qui haurem d'expulsar és a tu perquè conec molts marroquins molt més integrats que tota la immigració sudista que ens va arribar fa 40 anys.
Ni un pas enrere!
Anònim, 07/03/2013 a les 10:48
+13
-2
En la lluita per la lliberta com a poble, societat i individus!I qui no ho és?
Jordi Saura, 07/03/2013 a les 11:09
+12
-8
Cura loco, pero loco de verdad!!! I qui no és emigrant? quants no han emigrat d'altres llocs de l'Estat cap aqúí, i quants no van emigrar a altres llocs d'Europa o fins i tot d'Amèrica. No teniu remei, sou indignes de viure aquí
Volem un estat català perque volem deixar un estat nacionalsita.
Charly Brown, 07/03/2013 a les 12:42
+4
-3
Completament d'acord amb Carles Camins. Cal pasar del llagrimeix i del resentiment pel pasat. Hem de contibuir a imaginar una Catalunya nova, lliure de les mentides nacionalistes que ens han inculcat 500 anys de sometiment a un imperi bàrbar. Sobretot ens hem de lliurar de totes aquelles posicions que facin creixer entre nosatres un nacionalisme negatiu, agressiu, intolerant.

Els catalans d'abans d'aquesta sumissió de 500 anys m'els imagino lliures i prou, i amants de la llibertat per tothom, també pels castellans, pels gallécs, pels pakistanesos, i per qui sigui. Hem de mostrar una Catalunya en la que la llengua catalana no será imposada a força de lleis i obligacions, sinó qeu será estimada com una llengua que ajuda a la ciutadania, a la cultura, a la comunicació, sense atacar a cap altre poble, sense fer sentir malament o rebutjats als que tenen altres cúltures i tindran també ciutadania. L'unica imposició del coneixement del català que es pot permetre per llei només pot referir-se a les condicions accedir al funcionariat o per atendre al públic a comerços, però l'estat ha de ser capaç d'entendre als ciutadans en català o en castellà
indignat 2.0.
Reusenc v.2.0., 07/03/2013 a les 12:45
+6
-2
Jordi Saura, 07/03/2013 a les 09:55

Evidentemente no es EL RESPONSABLE sino UNO DE LOS RESPONSABLES.

"Acabada la bombolla, s'acaba Albiol"

"En definitiva, Xavier Garcia Albiol és un anacronisme d'aquella bombolla immobiliària"

Y actual responsable en su ciudad según Cot. Debe ser que únicamente hay anacrónicos en Badalona. Y para Jordi Saura aquí no existen los trajes de luces, flipa.
COMPTE, PERÒ!
Anònim, 07/03/2013 a les 13:11
+6
-0
No puseu a l'ajuntament algú que pugui ser IMPUTAT(Adigsa)!!!!
BADALONA
Anònim, 07/03/2013 a les 13:16
+10
-2
Es el laboratori de la FAES. I I el PP esta disposat a abocar-hi diners si mana Albiol.
CONTRADICCIONS
Anònim, 07/03/2013 a les 13:22
+9
-0
Les de CiU que abstenint-se el va fer alcalde perquè estaven farts de governs "socialistes". Ara li cal argumentar la rectificació i no caure en la contradicció. O ontradir-se dialecticament per anar endavant. Però tenint en compte l'"efecte rebot" de les properes eleccions.A Barcelona ha tingut que pactar el pressupostos amb el PP! Dificil PPreta!
No ho enteneu...
Anònim, 07/03/2013 a les 14:18
+9
-6
El problema amb l'Albiol és que la majòria de mitjans de comunicació no entenen perquè va acabar sent alcalde. Per una cosa molt senzilla, perquè el varen votar, espanyols, catalans, de dretes, d'esquerres i fins i tot independentistes. Si no és així amb el % de votants a Badalona, els números no surten. I segon m'agradaria que algún expert es preguntés perquue va guanyar ell les eleccions i ERC va sortir del consistori, perquè ICV-EUIA va perdre regidors i igual que l'hi va passar a CIU. I m'agradaria un anlàlisi acurat. Us deixo un programa d'humor i sàtira sobre Badalona que feien per internet crec que tenien molta raó quan feien Albiol alcalde.
Salut.


El cura loco té raó
Pep Cirera, 07/03/2013 a les 15:03
+13
-4
I, evidentment, això altera els feixistes immigracionistes.
A més de deixar anar el seu racisme antiespanyol i anti català amaguen com es beneficien de la immigració massiva.


CURITA: conec molts espanyols i fills d'espanyols integrats i independentistes; quants marroquins coneixes que posin als seus fills noms com Joan, Pau, Marc, etc? CAP. Saps per què? Perquè per a ells els nostres noms són impurs per no ser musulmans. Apa, veste'n a empaitar noies i robar amb els teus amics maggribins i deixa de dir collonades.
El perill és
Anònim, 07/03/2013 a les 15:32
+11
-3
la substitució de població, se'n van els catalans i ens quedem amb tots els altres...
Alcalde legítim
un, 07/03/2013 a les 17:08
+5
-21
Vaja. I jo que pensava que l'article d'avui aniria dels Pallerols i sus secuaces. I de com uns miserables corruptes, que s'aprofiten del seu càrrec public, per embutxacar-se uns diners (molts) que venien d'Europa per ajudar a paliar el gran dram del atur (apart de per finançar il-legalment el seu partit, els nacionalistes de CiU). Doncs bé, sembla que, per una vegada, s'ha fet justicia. De la veritat, i el jutge els ha enviat a presó. Passant dels "tejemanejes" dels seus advocats per no haver de trepitjar la presó. Però resulta que no. Que això, avui, tampoc "No toca". I el tema va del sr. Garcia Albiol. Molt bé. Doncs parlem d'Albiol. No entenc molt bé (o si, malhauradament) la referencia a PxC de l'article. Algún lector despistat podria deduir de la seva lectura que el sr. Garcia Albiol pertany a aquest partit residual. Però no. Pertany al partit Popular. Així que, crec que la referència a la PxC, està de més. I dit això, el sr. Garcia Albiol va ser el guanyador de les últimes eleccions municipals cel-lebrades a Badalona. Encara que, això si, no per majoria absoluta. O sia, exactament igual que el sr Mas a les últimes eleccions al parlament de catalunya. I, per tant, està igual de legitimat que ell, democràticament, per governar (un al Ajuntament del seu municpi. I l'altre. al Parlament de Catalunya). CiU, PSC i Iniciativa no son majoria de res, en contra del que diu el sr. Cot, adalt. Son tres partits que van perdre les eleccions, a Badalona, davant del gran guanyador, el PP. I això, el legitima democràticament, per governar (igual que a en Mas). I de fet, no li han trobat cap cas de corrupció que l'esquitxi, co si ho han fet amb altres alcaldes de CiU, com el de Lloret, o el de sant Hilari de Sacalm, per exemple. Altre cosa, és que això li agradi més, o menys, al Cot. O gens.
Definitivament no en saps
Jordi Saura, 07/03/2013 a les 17:53
+0
-0
Reusenc, definitivament no saps llegir et quedes amb les paraules posades una darrera l'altra, i potser ni tant sols això, et deus haver quedat amb allò de "mi mamá me mima, amo mucho a mi mamá", i amb això, tal com sortia en una tira de Mafalda ja fa uns anys, ja pots matenir converses intel·ligents.
Manipulador
Anònim, 07/03/2013 a les 19:30
+0
-0
como siempre, adoctrinador de todos los que le crean. Pero a quién intenta convencer diciendo estas cosas. Alguien por ahí le ha dado nota de 2,1 sobre 10. Yo le doy un cohete como me decían a mí, un 1 por presentarse y poner lo que le venga en gana. Madre mía no doy crédito.
Ho desitjem
Anònim badaloní, 07/03/2013 a les 20:49
+0
-0
Molts badalonins desitjem que aquesta amenaça es faci realitat, volem veure un tripartit de perdedors, farem un esforç durant 2 anys per donar-li la majoria absoluta durant 4 al nostre alcalde legitim. Albiol, els barris periferics de Badalona estem amb vosté, la clase obrera amb Albiol.
Ho desitjem
Anònim badaloní, 07/03/2013 a les 20:55
+1
-0
Molts badalonins desitjem que aquesta amenaça es faci realitat, volem veure un tripartit de perdedors, farem un esforç durant 2 anys per donar-li la majoria absoluta durant 4 al nostre alcalde legitim. Albiol, els barris periferics de Badalona estem amb vosté, la clase obrera amb Albiol.
Badalonins-es eniu un Pproblema, feu alguna cosa carai!
Anònim, 07/03/2013 a les 22:18
+0
-0
Resultats a les eleccions al Parlament 2012 i 2010.

Badalona 2012
Partits Vots %
PSC 19.750 19,65
CiU 19.207 19,11
P.P. 17.839 17,75
ICV-EUiA 13.056 12,99
ERC-Cat Sí 10.216 10,16
C's 10.137 10,08
CUP-ALTERNATIVA D'ESQUERRES 2.337 2,32
PxC 1.739 1,73
SI 922 0,91


Badalona 2010
Partits Vots %
CiU 25.913 30,95
PSC 19.155 22,87
P.P. 14.791 17,66
ICV-EUiA 7.127 8,51
Esquerra 4.410 5,27
C's 3.473 4,15
PxC 2.225 2,66
SI 1.289 1,54

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Iceta es presenta per al PSC a les eleccions del 21-D | Adrià Costa
01/01/1970
El candidat del PSC al 21-D assegura que "ningú impedeix" a Puigdemont tornar a Catalunya: "El que no sabem és quines serien les conseqüències" | Avisa d'un nou 155 si surt un altre govern independentista: "Li hem de dir a la gent que si la Generalitat vulnera la legalitat, hi haurà una actuació per restablir-la" | No es compromet a recuperar tots els organismes i competències que s'han liquidat amb l'aplicació de l'article de la Constitució: "Ho veurem en cada moment"
01/01/1970
Totes les notícies de NacióDigital relacionades amb el procés d'independència i les eleccions del 21 de desembre
 23:47 Dolors Bassa: «Si guanyen els del 155 viurem en una presó». El Torín d'Olot aplega 200 persones en l'acte central a la Garrotxa d'Esquerra en què també hi han intervingut Lluís Amat, Toni Castellà i Roger Torrent. 
 22:11 PÒQUER DE CAMPANYA 16 de desembre: moment Junqueras, l'ANC es mulla, Colau a l'atac i Vargas Llosa reincideix; el pòquer de campanya d'aquest dissabte a càrrec de Ferran Casas.
 21:38 La CUP demana unitat a JxCat, ERC i els «comuns» i crida a «lluitar cara a cara contra l'estat». El candidat cupaire, Carles Riera, i la número 8 per Barcelona, Maria Rovira, retreuen a Catalunya en Comú que "menteixi a la cara de la gent" i li demana que "deixi el camí dels colpistes". Ho explica Aida Morales.
 21:11 Pedro Sánchez i Miquel Iceta eviten esmenar Josep Borrell i situen el PSC com el vot útil del bloc unionista. Ho explica Jordi Bes. El líder del PSOE afirma que els socialistes són l'autèntica esquerra i no pas els "comuns".
 21:10 Junts per Catalunya convida la ciutadania a «acompanyar» el Govern legítim per tornar a Palau. La candidatura presidencial respon a ERC que el 21-D no va de "quin partit guanya", sinó de fer tornar el seu cap de cartell a la Generalitat. Informa Oriol March.
 21:03 LA CARAVANA El conseller Obi Wan Raül Kenobi torna al front de Sant Cugat. La contracrònica de Roger Tugas de l'homenatge d'ERC a Raül Romeva al seu municipi.
 20:58 El candidat de la CUP, Carles Riera, demana a Junts per Catalunya i ERC que es comprometin, i envia un missatge als tribunals espanyols: "Ara el TS diu que inclou els CDR dins del sumari; doncs se'ls gira molta feina perquè els CDR som totes".
 20:51 VÍDEO JxCat respon a les represàlies contra Jordi Sànchez amb la reemissió del missatge des de Soto del Real. Elsa Artadi, directora de campanya de la candidatura, assegura que s'esta "violant" drets individuals i polítics.
 20:49 Pluja de targetes censals «falses»: és possible una tupinada?; per Aida Morales. Els politòlegs Marc Sanjaume i Joan Botella descarten una alteració substancial dels resultats, malgrat els dubtes "raonables" de frau. La població pot comprovar el registre censal i aclarir dubtes als seus ajuntaments.
 20:29 
 20:14 
 20:10 
 20:09 ÚLTIMA HORA Jordi Sànchez denuncia represàlies a la presó després d'entrar en campanya. El seu advocat assegura que l'han canviat de mòdul per la gravació emesa en l'acte de Junts per Catalunya.
 19:58 Els nous amics de Manuel Valls. Pep Martí explica que l'exdirigent socialista francès deixa enrere el seu suport al PSC i explicita la simpatia pel sector dur de l'unionisme en els actes amb Ciutadans i el PP.
 20:04 
 19:46 
 19:22 ÚLTIMA HORA L'ANC diu ara que només «reconeixerà» Puigdemont com a president legítim. Llegeix íntegrament el comunicat que ha enviat als seus socis.
 19:07 LA CARAVANA On era la marea lila? Fins al míting central de Nou Barris, la militància de Podem, sempre avesada a reivindicar la seva identitat, ha tingut un paper discret en aquesta campanya. Contracrònica de Sara González
 

Míting dels comuns a Nou Barris Foto: Dani Gago / Catalunya en Comú

 18:57 M'HI POSO PER... Solé i Sabaté, l'historiador que combat el «Decret de Nova Planta del 155». El catedràtic d'Història Contemporània, un dels molts independents de la llista de Puigdemont, creu que Espanya tracta Catalunya com una "colònia" i lamenta que el PSOE s'hagi posicionat al costat de l'extrema dreta per acabar amb l'independentisme. Un nou retrat dels independents del 21-D a càrrec d'Àlvar Llobet.
 18:23 L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, demana als cristians que el 21-D no votin partits "que vagin contra la religió". Confia que, independentment del resultat, la cita electoral ha de servir per "avançar en la convivència i en el bé de tots".
 18:03 PRIMÍCIA. El PDECat i la llista de Puigdemont ja negocien la cohabitació posterior al 21-D. Ho avança Oriol March. El partit aspira a situar peces clau dins del grup parlamentari que sorgeixi de les eleccions després d'una campanya en què els dirigents orgànics no han tingut protagonisme. El resultat de Junts per Catalunya i el futur de Puigdemont marcaran la relació entre la candidatura i les sigles neoconvergents. Fonts consultades indiquen que el president ha pactat amb el partit que JxCat no es convertirà en una nova formació política.
 17:59 EL DIARI DE CAMPANYA DEL 36 11 de febrer de 1936: la recuperació de l'Estatut i el retorn dels presos apleguen les esquerres. ERC, Acció Catalana i els partits obrers reuneixen els seus partidaris en el tram final de la campanya. Nova entrega del diari de campanya (en blanc i negre) a càrrec de Pep Martí.
 17:45 A Escòcia també es publiquen enquestes prohibides sobre el 21-D.
 17:15 ÚLTIMA HORA Publicada Andorra la primera enquesta prohibida del 21-D.
 16:35 El PP ja demana el vot a Rajoy per «seguir liquidant l'independentisme». Soraya Sáenz de Santamaría presumeix del tancament del Diplocat i d'haver "escapçat" els partits independentistes; informa Isaac Meler.
 16:25 La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, presumeix del tancament del Diplocat: "Sabeu com es diu ara? Diplocat 'en liquidació'!". 
 16:08 El candidat popular, Xavier García Albiol, alerta que el "vot útil a Ciutadans" pot significar que el PP perdi el diputat de Girona.
 16:22 Des d'Andalusia fins a Palestina «with Catalonia»: «La vostra lluita és la nostra». L'escola Mediterrània de Barcelona acull la trobada popular de solidaritat amb Catalunya i contra la repressió de l'1 d'octubre; ho explica Aida Morales.
 16:07 El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, assegura que el "darrer diputat" de Girona "es disputa entre el PP, ERC i la CUP". 
 14:41 Iglesias demana «respecte» pels «comuns» per haver defensat la sobirania de Catalunya a Espanya; informa Sara González. Xavier Domèmech proclama davant de més de 2.000 persones a Nou Barris que la seva "remuntada" està en marxa i que aconseguiran fer fora al PDECat i a C's.
 14:30 LA CARAVANA Vargas Llosa, el «hooligan» més entusiasta d'Arrimadas. L'escriptor i parella d'Isabel Preysler "actua" al Goya i titlla la CUP de "tradicional i reaccionària" enfront el "progressisme" de Ciutadans. La contracrònica de Pep Martí.
 14:29 LA CARAVANA El número màgic d'Albiol. El candidat del PP puja al bus de campanya amb periodistes en el trajecte de Barcelona a Girona; ho explica Isaac Meler.
 14:16 El líder del PSOE, Pedro Sánchez, tanca files a Girona amb el candidat del PSC al 21-D, Miquel Iceta: "És concòrdia, experiència i convivència". Sánchez reivindica Iceta després de la polèmica per la proposta d'indultar els presos polítics en cas que hi hagi condemna.
 14:16 
 13:55 
 13:55 
 13:51 ERC reclama sense complexos liderar el sobiranisme per eixamplar-lo per l'esquerra; crònica de l'acte central dels republicans de Roger Tugas i Joan Serra Carné. Marta Rovira defensa en el míting central dels republicans que són “garantia” de “República” i de “preservar drets socials”. Tardà exclama que Junqueras és el “millor president” per defensar el llegat de l’1-O després de llegir una carta del líder d’ERC, empresonat a Estremera.
 13:37 
 13:35 
 13:27 
 13:24 
 13:15 Aplaudiments per a Marta Rovira, que tanca el míting central d'ERC al Born.
 13:16 
 13:14 Marta Rovira: "ERC és garantia que Catalunya continuï movent-se com a poble i no acabi reduït a una província més".
 13:11 Marta Rovira, al míting d'ERC: "El 21-D va de si aquí continua decidint Mariano Rajoy i els seus delegats o si ho fem nosaltres".
 13:12 
 13:10 Marta Rovira insisteix en la resposta a Josep Borrell: "Nosaltres estimem la diversitat"..
 
 13:06 Marta Rovira respon a Josep Borrell: "Abans de desinfectar [Catalunya] tenen molta feina. Tenen feina a netejar de corrupció les institucions espanyoles".
 
 13:02 Marta Rovira diu que Oriol Junqueras és "el millor candidat que pot tenir aquest país". "Si el votem, el podem treure de la presó".
 13:01 
Entrades anteriors »
Oriol March | 1 comentari
01/01/1970
La candidatura presidencial diu als republicans que el 21-D no va de "quin partit guanya", sinó de fer tornar el seu cap de cartell a la Generalitat | Puigdemont exigeix a Iceta que es disculpi per les paraules de Borrell sobre una "desinfecció" de Catalunya: "Han passat de dir que som una nació a dir que som una infecció"
Xavier García Albiol, cap de llista del PP | Adrià Costa
Esteve Plantada
01/01/1970
El cap de llista de PP a les eleccions del 21-D tria "El caçador" de Michael Cimino, Fernando Aramburu i Almudena Grandes, "CSI" i les cançons d'Enrique Iglesias
Carles Riera, candidat de la CUP | Adrià Costa
01/01/1970
El candidat de la CUP insta les forces "republicanes" a desplegar la declaració del 27 -O i aplicar la llei de transitorietat | Recalca que si cal assumiran "responsabilitats" de Govern i demana als "comuns" abandonar "el terreny fictici de l'equidistància" | Afirma que Puigdemont respon a una "realitat més lliure" que el "peix al cove" del PDECat
Mariano Rajoy i Xavier García Albiol en un acte de campanya a Badalona | PPC/Job Vermeulen
Isaac Meler | 11 comentaris
01/01/1970
El candidat del PP visita un magatzem de Càritas inaugurat per ell mateix en la seva etapa com alcalde de Badalona
El gat xinès al local de la CUP. | Adrià Costa.
Aida Morales
01/01/1970
Bromes i comentaris distesos omplen la recta final de la campanya, sense que als cupaires els preocupin els resultats de les enquestes