Denuncien una agressió grupal a un noi trans al barri de Sants de Barcelona

La víctima assegura que dotze persones el van insultar, escopir i colpejar mentre se'n reien i li preguntaven si era noi o noia

Redacció
09 d'abril del 2024
Manifestació a Barcelona per una llei trans.
Manifestació a Barcelona per una llei trans. | ACN

L’Observatori contra la LGTBI-fòbia i la Plataforma Trans han denunciat públicament una agressió de 12 joves a un noi transsexual dissabte passat al barri de Sants de Barcelona. Segons ha explicat la víctima a xarxes, els nois van començar a riure’s d’ell a l’esquena i preguntant-li si era noi o noia.

Quan ell s’hi va encarar i els va dir que era un noi van començar a insultar-lo, a dir-li “lesbiana de merda” i que feia “fàstic”, que els ensenyés el penis i van tirar-li coses i el van agredir. Li van escopir i li van donar cops de puny a la cara i el cap. Finalment, va poder fugir i refugiar-se en un supermercat 24 hores, on va ser atès per una patrulla policial de proximitat.

Els Mossos d’Esquadra encara no tenen constància oficial de la denúncia. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor dels comuns Marc Serra han condemnat els fets i s’han solidaritzat amb la víctima. L’Observatori ha convocat una concentració dijous de la setmana que ve per denunciar els últims atacs transfòbics a la capital catalana.

Arxivat a