Tanca una marisqueria de Barcelona després de cinc dècades... substituïda per la cuina japonesa

Casa Darío va abaixar la persiana durant la tardor de l'any passat i ara s'estan fent obres al local per obrir un nou restaurant del Grup Nomo

Interior del restaurant Casa Darío, ja clausurat
Interior del restaurant Casa Darío, ja clausurat | Casa Darío
Nació
28 de març del 2024
Actualitzat a les 9:25h
Barcelona perd un nou restaurant emblemàtic. Casa Darío, una marisqueria gallega ben coneguda al cor de l'Eixample, va abaixar la persiana durant la tardor del 2023, segons ha avançat el Tot Barcelona. Ara s'estan fent obres al local de 500 metres quadrats per obrir-hi un nou restaurant del GrupNomo, especialitzat en la cuina japonesa i que ja compta amb diversos locals a la capital catalana.

Darío Duro va obrir aquest establiment l'any 1968, fa més de cinc dècades, i ubicat sempre al número 256 del carrer Consell de Cent. Els propietaris actuals han traspassat el local al Grup Nomo, que preveu obrir el nou restaurant a finals de la primavera en el que consideren la inversió més important que ha fet l'empresa fins al moment. Per ara, asseguren que posaran part de restauració i part de cocteleria.

Així doncs, canvi de rumb total per un local que s'ha caracteritzat històricament pel seu marisc, peix i carn. Fins al tancament, els seus propietaris eren els empresaris Abelardo Riazor i LeopoldoClaveria, que van disposar de productes de primera qualitat.

En la seva carta de plats icònics hi havia percebes de l'Atlàntic, cocido gallec, cloïsses a la marinera, pop a la gallega, petxines de pelegrí al forn, braó de porc, xoriço gallec, llagosta del Cantàbric, caldo gallec o lluç de Celeiro.

Arxivat a