El Barça revela novetats i imatges inèdites del nou Camp Nou

La revista del club anuncia una passarel·la de 70 metres amb "vistes privilegiades" de l'estadi i de Barcelona i explica com seran els seients

Recreació de la vista lateral del nou Camp Nou
Recreació de la vista lateral del nou Camp Nou | FCB
Lluís Girona
20 de març del 2024
Actualitzat a les 23:37h
El Barça va escalfant les expectatives del nou Camp Nou i aquest dimecres ha publicat a la seva revista noves imatges, fins ara inèdites, de com es preveu que quedi l'estadi. "Serà l'espai d'esports i entreteniment més gran i innovador al centre d'una gran ciutat europea", asseguren a la publicació del club.

En aquest sentit, el club ha ofert recreacions de l'accés principal, que dona entrada a la llotja, i també de la vista exterior del nou estadi. Des de dins, el Barça també ha presentat el disseny de la sala de premsa, de la terrassa i el bar, de la zona vip, i dels passadissos interiors, en què es poden observar les columnes de l'antic temple blaugrana.
 

Recreació d'un dels accessos al nou Camp Nou Foto: FCB


Per altra banda, l'entitat també ha informat d'una novetat: la coberta del nou estadi tindrà una passarel·lade 70 metres d'altura des de la qual es podrà observar tota l'estructura i tenir unes "vistes privilegiades" de Barcelona. Tot i que el club no dona més detalls, sembla que serà un atractiu més d'un Camp Nou que s'ha de rendibilitzar econòmicament en la situació delicada que travessa el Barça.
 

Recreació d'alguns espais interiors del nou Camp Nou Foto: FCB


Pel que fa a l'interior de la instal·lació, està previst que els seients tinguin un degradat blaugrana i que des de la gran coberta que taparà tots els aficionats hi hagi tres videomarcadors. Tot plegat, si els terminis es compleixen, es començarà a veure encara que sigui parcialment a partir del pròxim mes de novembre.

Arxivat a