Miki Núñez estrena «121», el seu nou disc dedicat a la intensitat de l'amor químic

L’àlbum del terrassenc inclou col·laboracions amb artistes de renom com Alfred García, Mariona Escoda, Carlos Sadness i Paula Koops

Miki Nuñez, en una entrevista amb Nació
Miki Nuñez, en una entrevista amb Nació | Adrià Costa
Nació
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:16h

El cantant Miki Núñez ha estrenat aquest divendres el nou disc, 121, un viatge musical dedicat a la intensitat de l’amor químic. L’àlbum, amb dotze cançons que exploren la temàtica de l’amor a través de ritmes enganxosos, recull una àmplia varietat d’estils i sons que barregen pop, rock i elements electrònics. El nom del disc fa referència als dies exactes que dura l’amor químic: gairebé 4 mesos, un total de 17 setmanes o, el que és el mateix, 20.328 hores.

El primer senzill de l’àlbum és 10 minutos, un repàs als múltiples intents de conquistar una noia nova a la classe, a qui li demana que li concedeixi 10 minuts del seu temps. L’àlbum inclou col·laboracions amb els artistes Alfred García, MarionaEscoda, Carlos Sadness i Paula Koops. Coincidint amb la sortida del disc ‘121’ s’ha estrenat el videoclip Más especial de la cuenta, una cançó que destaca per tenir una lletra profunda i una melodia contagiosa.

L’artista començarà la gira del disc 121 amb un concert al Sant Jordi Club de Barcelona el 30 de juny de 2023. Amb aquest darrer treball, l’artista pretén que captivar a un públic cada vegada més ampli i consolidar la seva posició com una de les promeses més sòlides de la música actual. Miki Núñez ha treballat amb els compositors i productors Fernando Boix, Tato Latorre i Roger Rodés per crear el disc.
Arxivat a