Detinguts 25 ultres del Barça en un operatiu dels Mossos contra un grup radical

La policia ha fet 17 entrades a municipis com Cornellà, l'Hospitalet o Vallirana i els implicats haurien comès delictes d'homicidi i tinença d'armes, entre d'altres

Un dels domicilis de l'Hospitalet on els Mossos han entrat per desmantellar el grup radical
Un dels domicilis de l'Hospitalet on els Mossos han entrat per desmantellar el grup radical | ACN / Àlex Recolons
Nació
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:01h
Els Mossos d'Esquadra han detingut 25 persones durant el dispositiu en contra del grup radical Casuals, "la facció més violenta dels Boixos Nois", vinculats al Barça, segons han explicat fonts policials. L'operatiu segueix en marxa i no es descarten més arrestos. Fins ara s'han fet 17 entrades i escorcolls a domicilis i locals de poblacions de l'àrea metropolitana com l'Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Vallirana.

L'operatiu ha arrencat a les 06:20 hores del matí d'aquest divendres. Entre els delictes que la policia atribueix als arrestats hi ha l'homicidi, desordres públics, segrest, tinença d'armes, contra la salutpública, extorsió, pertinença a organització criminal i altres delictes connexos.

Segons han explicat fonts policials la investigació es troba en secret d'actuacions. Es tracta d’un operatiu conjunt de la Unitat Central d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informació i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Comissaria General d’Investigació Criminal.

Arxivat a