Gran final femenina per acomiadar la segona temporada d'«Eufòria»

La Carla, la Jim i l'Alèxia competeixen aquest divendres per convertir-se en l'artista 360 de l'any i poder aconseguir un contracte discogràfic a més de cantar la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio amb Lildami

La Carla, la Jim i l'Alèxia, les tres finalistes d'«Eufòria»
La Carla, la Jim i l'Alèxia, les tres finalistes d'«Eufòria» | CCMA
Nació
08 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:01h
Ara sí que sí. La segona temporada d'Eufòria acaba aquest divendres amb una gran final femenina. Tres concursants -Alèxia, Jim i Carla- competeixen per convertir-se en l'artista 360 de l'any i poder aconseguir un contracte discogràfic, a més de cantar la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio amb Lildami, un dels membres del jurat del programa.

La mecànica del programa consistirà en una primera ronda d'actuacions, després de la qual s'obriran les votacions. La concursant amb menys vots es convertirà en la tercera classificada d'Eufòria. Les dues concursants més votades tornaran a actuar i, de nou, serà el públic qui decideixi, ara sí, quina d'elles es converteix en la guanyadora absoluta del programa.

Segons ha explicat aquesta setmana el Daniel Anglès, director artístic del programa, a El matí de Catalunya Ràdio, les tres finalistes s'han preparat dues cançons. Perquè hi hagi igualtat de condicions, cada finalista té una cançó amb coreografia i una sense, mentre que una és en català i l'altra no

Els setze concursants que han format part de la segona edició del programa pujaran, de nou, a l'escenari durant la gala d'aquest divendres. Més enllà de les tres finalistes, els 13 eliminats seran els encarregats de fer les segones veus de totes les cançons que hi sonin. 

D'altra banda, Nil Moliner s'unirà a la festa al plató de TV3 interpretant fragments de dues de les seves cançons més emblemàtiques, Dos primaveras i Som ocells. I per acomiadar aquesta final tan apassionant, Lildami i la guanyadora de la segona edició d'Eufòria presentaran, en exclusiva, la cançó de l'estiu.
 

Quines cançons sonaran?

  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. Cantarà Vestida de nit
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing. Cantarà I'm outta love.
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele. Cantarà Don't rain on my parade
Arxivat a