El Primavera Sound cancel·la els concerts de dijous a Madrid per la borrasca Òscar

La borrasca Òscar fa impossible arrencar en la jornada inaugural a la Ciutat del Rock d'Arganda després del pas del festival per Barcelona

El Primavera Sound, en una imatge d'arxiu
El Primavera Sound, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Nació
07 de juny del 2023
Actualitzat el 11 de juliol a les 12:31h
El Primavera Sound no arrencarà aquest dijous a Madrid com estava previst. Les fortes pluges dels darrers dies a la capital de l'Estat per la borrasca Òscar han deixat la Ciutat del Rock d'Arganda del Rei impracticable i l'organització del festival ha hagut d'anunciar amb un comunicat la suspensió de la jornada inaugural després del pas per Catalunya.

Cap dels concerts de dijous serà reubicat, mentre que els de divendres i dissabte es mantenen en peu. La "preproducció" del festival ha quedat afectada pel temporal i la previsió meteorològica de dijous tampoc convida a l'optimisme. Per això, aquells que tinguin entrades per la primera nit de concerts, podran accedir als de divendres o dissabte si ho desitgen, mentre que, d'altra banda, podran demanar el reemborsament dels diners.

La decisió ha estat presa de manera coordinada amb la Policia Local d'Arganda i l'Ajuntament, tot seguint les recomanacions i consideracions dels informes tècnics pertinents, ha justificat el Primavera Sound. Amb tot, el gran dia d'obertura ha quedat en res "per motius de seguretat" i caldrà esperar per gaudir del festival lluny de Catalunya.