Aitana estrena «Las Babys», el nou tema que serà la cançó de l'estiu

La cantant catalana presenta un nou tema del seu projecte musical que pot revolucionar totes les pistes de ball en els pròxims mesos

Aitana, en el videoclip
Aitana, en el videoclip | @Aitanax
Victor Rodrigo
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:29h
Va revolucionar les xarxes abans, fins i tot, que es publiqués. I ja ha arribat el dia. Aitana estrena aquest dimecres nou tema i se situa com una de les candidates a millor cançó de l'estiu. La catalana de Sant Climent de Llobregat, tota una estrella del pop a l'estat espanyol, presenta Las Babys: una versió modernitzada, samplejada i diferent de la mítica Saturday Night, de Whigfield, famosa per sonar en tots els casaments, batejos, bodes i discoteques nostàlgiques.


Com ja va anunciar fa unes setmanes, aquesta estrena s'emmarca en el nou projecte musical d'Aitana, que està fent un gir en tota la seva carrera i el gènere de les seves obres. Entre disco, techno i la seva veu, la catalana de 23 anys integrarà aquest tema en el seu pròxim àlbum d'estudi que, com va confessar a Ibai Llanos en una entrevista, encarà trigarà molt en veure la llum.

Aitana també ha publicat el vídeo de la cançó a YouTube, a més de situar-se en poques hores com la més escoltada a totes les plataformes d'àudio com Spotify o iTunes. La lletra, que barreja temes com l'amistat, la rebel·lia, l'amor o el fet de gaudir de la vida, serà molt corejada durant aquests mesos vacacionals. 
 
@holaitana ⭐️fuck u baby:)⭐️ LAS BABYS miércoles 7 de Junio a las 00h (6 de junio en LATAM) #rompiendo#LASBABYS#challenge#elbailedetodalavida jajajajaja @Marshall
Arxivat a