Data i premis de la Grossa de Sant Joan 2023

El sorteig reparteix una desena de premis de 100.000 euros pels bitllets guanyadors, a més d'altres de menys valor per apropar-se a la xifra

La Grossa de Sant Joan reparteix una desena de premis de 100.000 euros
La Grossa de Sant Joan reparteix una desena de premis de 100.000 euros | Núria Garrido
Nació
06 de juny del 2023
Actualitzat el 14 de març del 2024 a les 10:26h

Arriba Sant Joan i amb la revetlla torna també un nou sorteig de la Grossa. Loteries de Catalunya ja permet comprar les paperetes als diferents punts de venda habituals -també per Internet-. En total, són 100.000 números els que es posaran en joc, i que a més d'un li poden alegrar la revetlla enmig de cava, coques i petards per celebrar-ho.
 

Quin dia és el sorteig de la Grossa de Sant Joan?

El sorteig de la Grossa de Sant Joan és el pròxim divendres 23 de juny, dia de la revetlla. Per ara, Loteries de Catalunya encara no ha confirmat l'hora ni si el sorteig es podrà seguir per televisió. De totes maneres, podràs consultar els resultats en temps real a Nació.
 

Llista de premis de la Grossa especial Revetlla

En concret, el sorteig d'aquesta edició especial de la Grossa per Sant Joan reparteix deu premis de 100.000 euros cadascun, sempre que coincideixin els cinc números del bitllet. Però també hi ha altres premis. En cas que es tingui el número anterior o posterior al guanyador, també es rebrà 10.000 euros. Si coincideixen quatre xifres, es guanyaran 1.000 euros. Per últim, també hi haurà tres reintegraments i altres premis menors.